AA’nın Ortadoğu Ekibi Mescid-i Aksa’daki saldırıda yaralandı

İsrail güçlerinin Mescid-i Aksa'da ibadet eden Filistinlilere ses bombası ve plastik mermi ile saldırısında Anadolu Ajansı’nın Orta Doğu ekibinden 3 kişi vuruldu.

İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’daki cemaate müdahalesinde Anadolu Ajansı’nın (AA) Orta Doğu Editörü Turgut Alp Boyraz ayağından yaralandı.

Harem-i Şerif’teki olayları takip eden Boyraz, İsrail polisinin kullandığı plastik mermiyle ayağından vuruldu. Hafif yaralanan Boyraz’a olay yerinde müdahale edildi.

İsrail polisinin müdahalesinde AA foto muhabiri Mostafa Alkharouf sırtına isabet eden plastik mermiyle, kameraman Faiz Ebu Rumeyle ise ayağına isabet eden plastik mermi ile yaralandı. AA personelinin hastanede tedavisi sürüyor.

Öte yandan Mescid-i Aksa ve çevresinde olaylar hala devam ediyor.

AA’nın Ortadoğu Ekibi Mescid-i Aksa’daki saldırıda yaralandı ile ilgili etiketler Mescid-i Aksa İsrail Saldırı Anadolu Ajansı Orta Doğu turgut alp boyraz

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.