Aamir Khan Türkiye'de hayranlarıyla buluşacak!

Hindistan'ın dünyaca ünlü oyuncusu Aamir Khan Türkiye'ye geldi. Türkiye'de de oldukça sevilen Amir Khan yeni filminin tanımı için Türkiye'ye geleceğini duyurmuştu. Secret Superstar filminin tanımını yapacak olan ünlü oyuncu Türkiye'de hayranlarıyla saat kaçta buluşacak. Ünlü oyuncunun hayranları Türkiye ziyaretinin detaylarını oldukça merak ediyor. Bizde bu detayları hayranları için derledik...

Hindistan'ın en başarılı oyuncusu olan ve ünü dünyaya ulaşan Aamir Khan bugün Türkiye'ye geldi. Bollywood'un ünlü oyuncusu Aamir Khan Türkiye'ye geleceğini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Yeni filmi Secret Superstar için Türkiye'ye gelen süper star Türkiye'de de oldukça seviliyor. Her gün Türkiye'deki hayran sayısı artan oyuncu sonunda Türkiye'ye gelme kararı almıştı. Peki Aamir Khan Türkiye'ye saat kaçta gelecek? Aamir Khan Türkiye'de hayranlarıyla saat kaçta buluşacak? Bizde ünlü oyuncunun ziyaretinin detaylarını sizler için topladık...

Aamir-Khan_1_1

AAMİR KHAN TÜRKİYE'DEKİ HAYRANLARIYLA KAÇTA BULUŞACAK?

Aamir Khan sosyal medya hesabından uçakta olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Aamir Khan şu an İstanbul Atatürk Havalima'nında. Birçok Türk hayranı Aamir Khan'ı görmek için havalimanına akın etti. Yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı için 4-7 Ekim tarihleri arasında Türkiye’ye ziyarette bulunacak. Aamir Khan'ın İstanbul, Ankara ve Konya'ya gideceği belirtiliyor.

Daha önce de Türk hayranlarıyla buluşacağını duyuran Aamir Khan yazdığı mesajda, yeni filmi Secret Superstar'ın 20 Ekim'de Türkiye'de vizyona gireceğini ileterek "Ben de tanıtımı için 4 Ekim'de Türkiye'ye geleceğim" dedi. Türkiye’deki hayranlarıyla buluşacak olan ünlü Bollywood yıldızı Aamir Khan, televizyon programlarına katılacak. Dört günlük ziyaretinde Türk oyuncular ve sinema yapımcılarıyla da bir araya gelecek olan Aamir Khan, genç sinemacılar ve iletişim fakültesi öğrencileriyle de buluşacak. Aamir Khan bugün 17.30'da Kanyon AVM'de olacak.

_a2181b8a-5363-11e7-869c-505e32be9126

AAMİR KHAN'IN YENİ FİLMİ

Aamir Khan'ın son filmi Secret Superstar aksiyon, komedi ve macera türünde bir film olacak. Aamir Khan filmde Shakti Kumar karakterini canlandırıyor. Yönetmenliğini ve senaristliğini Advait Chandan'ın üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Aamir Khan'ın yanı sıra Zaira Wasim, Raj Arjun ve Manuj Sharma yer alıyor. Secret Superstar'ın konusu ise şöyle: "Insu adlı genç bir

kızın tek hayali, şarkıcı olmaktır. Fakat bir gün katı bir karaktere sahip olan babası Insu'nun gitarını kırıp şarkı söylemesini yasaklayınca, kızın tüm hayalleri de suya düşer. Kız daha sonra 'Shakti Kumar' adlı ünlü bir müzik yapımcısıyla tanışır. Bundan sonra Insu, güzel sesini tüm dünyaya duyurmak ve şarkıcı olma hayallerine ulaşmak için hayatının en önemli macerasına çıkacaktır."

İlk kez Türkiye'ye gelecek olan Aamir Khan'ın, 18 Ağustos'ta vizyona giren "Dangal" adlı filmiyle Türk izleyicisi tarafından büyük beğeni toplamış ve Türkiye'deki hayranlarına sosyal medya hesabından bir mesaj göndermişti.

erwwewe

AAMİR KHAN KİMDİR?

14 Mart 1965 yılında Hindistan'ın Mumbai şehrinde dünyaya gelen Aamir Khan başarılı kariyeri boyunca, Hint sinema tarihinin en etkileyici ve popüler aktörü olmuş ve dört Ulusal Film Ödülü ile yedi Filmfare Ödülü kazanmıştır. Bununla birlikte Hindistan Hükümeti tarafından 2003 yılında Padma Shri ve 2010 yılında Padma Bhushan olarak onurlandırılmıştır.[3]30 Kasım 2011 de UNICEF Ulusal Barış Elçisi seçilmiştir. Ayrıca 2014 yılında 2. Kez Barış Elçisi seçilmiştir. Sinema kariyerine çocuk yaşta amcası Nasir Hussain'in filmi Yaadon Ki Baaraat(1973) ile adım atan Aamir Khan, ilk uzun metrajlı filmi Holi (1984) ve arkasından trajik aşk filmi Qayamat Se Qayamat Tak(Kıyametten Kıyamete) (1988) ile başarısını kanıtlamıştır. Korku filmi olan Raakh (1989)'taki rolü ile Ulusal Film Ödülleri Juri Özel Ödülüne layık görülmüştür. 1990'lı yıllarda yaptığı romantik dram filmi Dil(1990), romans Raja Hindustani (1996) ve ona ilk Filmfare Ödüllerinde En İyi Oyuncu Ödülünü kazandıran dram filmi Sarfarosh(1999) ile Hint Sineması'na öncülük edeceğini kanıtlamıştır.

2001 yılında Aamir Khan, kendi adını taşıyan film prodüksiyon şirketini kurmuş (Aamir Khan Productions) ve yaptığı ilk filmi Lagaan (2001) ile Akademi Ödüllerinde En İyi Yabancı Dil Film kategorisine aday gösterilmiş ve Ulusal Film Ödüllerinde En Popüler Film ve Filmfare Ödüllerinde En İyi Aktör ve En İyi Film ödüllerini kazanmıştır. Dört yıl aradan sonra 2006 yılında yayınlanan filmleri Fanaa (Kayboluş) ve Rang De Basanti (Onu Sarıya Boya) filmlerindeki rolleri ile büyük beğeni toplamıştır. Bir sonraki yıl yönetmenliğini yaptığı ve rol aldığı Taare Zameen Par (Her Çocuk Özeldir) filmindeki başarısı ile Filmfare Ödüllerinde En İyi Film ve En İyi Yönetmen ödüllerini almıştır. Khan'ın En büyük ticari başarısı aksiyon - dram filmi Ghajini(2008) ile gelmiş ve bunu komedi-dram filmi 3 İdiots (3 Aptal) (2009), macera filmi Dhoom 3 (2013) ve hiciv filmi PK(2014) ile Bollywood film tarihinde zirveye oturmuştur. Bununla birlikte yardımsever kimliği ile tanınan Aamir Khan, Hint toplumunda bazıları politik krize dönüşmüş çeşitli sosyal problemlere çözüm aramaktadır. Bu amaçla hazırladığı televizyon programı Satyamev Jayate (Doğru Her Zaman Kazanır) ile bu sosyal sorunlara çözüm aramaktadır. İlk evliliğini Reena Dutta ile 1986 yılında yapmış ve bu evliliğinden Junaid (oğlu) ve Ira(kızı) isimli iki çocuğu olmuştur. 2002 yılında boşanan Khan 2005 yılında Yönetmen Kiran Rao ile evlenmiş ve bu evliliğinden tüp bebek yolu ile Azad (oğlu) isimli çocuğu olmuştur.

Aamir Khan Türkiye'de hayranlarıyla buluşacak! ile ilgili etiketler Hindistan Türkiye Bollywood aamir khan hayranlarıyla kaçta buluşacak
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.