"AA ve TRT World'ü itibarsızlaştıracaklar"

Daha üç gün önce Anadolu Ajansı ve TRT World'ün İsrail terörüyle ilgili yayınlarını öven gazeteci Yusuf Alabarda, bu iki basın kuruluşunun itibarsızlaştırılacağını öngördü. Alabarda'nın sözleri, Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan'ın bakanlara yönelik skandal sorusuyla gerçekleşmiş oldu.

Türkiye gazetesi yazarı Yusuf Alabarda, 3 gün önce Ülke TV'de katıldığı yayında, Anadolu Ajansı'na yönelik itibarsızlaştırma yapılacağını öngörmüştü.

Gazze'deki İsrail terörünü tüm çıplaklığıyla dünyaya gösteren Anadolu Ajansı ve TRT World'ün bu gayretlerinin karşılıksız kalmayacağını, en kısa zamanda içerideki izdüşümleri ile birlikte bir sebep uydurup, itibarsızlaştırma davullarının çalmaya başlayacağını ifade eden Alabarda yayında, "İçerideki izdüşümleriyle Anadolu Ajansı ve TRT World'ü itibarsızlaştıracaklarından emin olabilirsiniz." demişti.


BAKAN VARANK'A SABOTAJ

Bugün bir basın toplantısında Anadolu Ajansı muhabiri Musab Turan tarafından Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'a, "AK Parti, ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu'dan daha mı küçük? Buna ilişkin çarşıda, pazarda, metrobüste çocuklar herkes bunu konuşuyor ama sayın bakanlarımız buna ilişkin tek kelime etmiyor." sorusunu yöneltmişti.

SEDAT PEKER'DEN DESTEK GÖRDÜ

Bakan Varank'ın sert ifadelerle tepki gösterdiği o toplantı sonrasında Turan'ın Anadolu Ajansı ile ilişiği kesildi. Musab Turan'ın o sorusuna jet destek suç örgütü Sedat Peker'den geldi, Peker o basın toplantısının videosunu yayınladı.

 

 

 

 

 

 

"AA ve TRT World'ü itibarsızlaştıracaklar" ile ilgili etiketler Anadolu Ajansı TRT World yusuf alabarda musab turan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.