A101 Ramazan hediye kartı nereden alınır, nasıl kullanılır?

A101 marketler zinciri, Ramazan ayında 'Sanal Çek' ve 'Hediye Kartı' ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine kolaylık sağlayacak A101 Ramazan kartı tüm A101 marketlerde rahatlıkla kullanılabiliyor. Peki, A101 Ramazan kartı nasıl kullanır? İşte A101 Ramazan hediye kartı ayrıntıları...

A101 marketleri Ramazan ayında Ramazan’a özel sanal çek ve hediye kartı ile müşterilerinin yüzünü yeniden güldürüyor. Türkiye’nin 81 ilinde ve tüm ilçelerinde faaliyetlerinde pandemi döneminde de devam eden A101 marketleri, Ramazan ayında Hediye Kartı ve Ramazan Kartı adı altında çeşitli alternatiflerle bu sene de yardımlaşmayı had safhaya çıkartıyor.

Kullanışlı olmasının yanında kolay erişim imkanı da sunan ve yenilikçi bir yardım alternatifi olarak kabul edilen A101 hediye kartları ve SMS ile yönlendirilebilen sanal kartlar, marketlerden temin edilebilecek ve bu sayede de ihtiyaç sahiplerine kolaylıkla gönderilebilecek.

50, 100, 150 ve 200 TL olarak doldurulabilen A101 Hediye Kartları ve Sanal Kartlar, a101.com.tr haricinde tüm A101 marketlerinde rahatlıkla kullanılabilecek. A101 marketlerinin çok çeşitli ürün yelpazesinden istediği ürünü seçip satın alabilen müşteriler, hediye kartları ve sanal kartların içerisine yüklenebilen bedelleri tek seferde kullanabildiği gibi parça parça olarak da harcayabilecek.

A101 Ramazan hediye kartı nereden alınır, nasıl kullanılır?

A101 aracılığı ile sevdiklerini ve ihtiyaç sahiplerini sevindirmek adına hediye kartı ya da sanal kart almak isteyenler ödemeyi nakit, kredi kartı, fastPay ve BKM Express ile yapabilecek. Tüm A101 marketlerinde geçerli olan sanal kart alındığında, kartın hediye edileceği kişinin telefon numarasına SMS ile kart numarası ve pin kodu gönderilecek. Sanal kartlar bu numara ve pin kodu ile 2 yıl süreyle kullanılabilecek.

A101 RAMAZAN HEDİYE KARTI NASIL KULLANILIR?

- Bakiyeler kartın tesliminden sonra yüklenir ve kart kullanıma açılır.
- Kart'ını alan kullanıcı ihtiyaçlarını belirler.
- Mağazada satın almak istediği ürünü seçer.
- Kart'ını kasiyere verir.
- Kasiyer, kullanıcının harcama tutarını Kart'ından çeker ve alışveriş tamamlanır.

Hediye kartı yalnızca fiziksel A101 mağazalarında geçerlidir. Türkiye genelindeki 9.000 A101 marketinden dilediğiniz konumdaki mağazayı ziyaret ederek alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

A101 Ramazan hediye kartı nereden alınır, nasıl kullanılır? ile ilgili etiketler A101 Rfamazan kartı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.