A101-BİM-ŞOK marketlerde 5 L Ayçiçek Yağında çılgın indirim! İşte 28 Ocak sıvı yağ fiyatları!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda kapsamında özellikle A101-BİM-ŞOK marketlerde satılan ayçiçek yağı, un, süt ve yumurta fiyatlarında KDV'nin en alt düzeye çekileceği ve böylelikle de Teneke 5 L Ayçiçek Yağındaki fiyatlarda indirime gidilerek 80 TL'den satılabileceği ifade edildi.

Son zamlarla birlikte büyük bir artış yaşandığı gözlemlenen ayçiçek yağı, un, süt ve yumurta fiyatları için Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalarda artık sona gelindi. Tüm taraftarla görüşen bakanlığın KDV oranlarında düzenlemeye gideceği ve bununla beraberde ayçiçek yağı, un, süt ve yumurta fiyatlarının düşeceği ifade edildi.

Temel gıda fiyatlarında indirim beklentisi içerisine giren vatandaşlara Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan güzel haberler geldi. KDV oranlarında yapılacak yeni düzenlemeyle birlikte önümüzdeki günler içerisinde yeni bir açıklama yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı sonrasında harekete geçen bakanlık ayçiçek yağı, un, süt ve yumurta gibi temel gıda fiyatlarında KDV oranlarını yeniden düzenleyecek.

Söz konusu çalışmalarda ana hatların yeniden belirlenebilmesi adına alternatiflerin değerlendirildiği ve Gelir İdaresi Başkanlığı, sivil toplum kuruluşları, odalar ve sektör temsilcileri olmak üzere ilgili tüm tarafların görüşlerini almak için KDV çalıştaylarıyla düzenleme başlatıldığı belirtildi.

A101 ayçiçek yağı fiyatları

KDV konusunda ortak aklın oluşturulmasının hedeflendiği çalışmalar kapsamında farklı oranlarda uygulanan KDV'deki oranlar daha anlaşılır ve sade hale getirilmiş olacak. Bununla birliktede KDV oranlarında yapılacak düzenlemenin, temel gıda ürünleri başta olmak üzere fiyat etiketlerinde düşüşe sebebiyet verecek.

KDV oranlarında gerçekleştirilecek yeni düzenlemeyle birlikte A101-BİM-ŞOK gibi marketlerde 100 TL üzerinde satılan Teneke 5 L Biryağ Ayçiçek Yağı fiyatlarının 80 TL’ye kadar düşmesinin de önü açılmış olacak.

A101 - • Biryağ Ayçiçek Yağı Pet 5 litre 134,90 Türk lirası
BİM - • Sole 5 litre ayçiçek yağı 109,90 Türk lirası
ŞOK - • Evin 5 litre ayçiçek yağı 109,90 Türk lirası

A101-BİM-ŞOK marketlerde 5 L Ayçiçek Yağında çılgın indirim! İşte 28 Ocak sıvı yağ fiyatları! ile ilgili etiketler A101 BİM şok ayçiçek yağı ayçiçek yağı fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.