A101, BİM, ŞOK en ucuz tablet ne kadar, kaç TL? Ucuz tablet kampanyaları!

A101, BİM, ŞOK en ucuz tablet ne kadar, kaç TL? A101, BİM ve ŞOK marketlerden öğrenciler için ucuz indirimli tablet kampanyaları başladı. İşte, A101, BİM, ŞOK marketler ucuz tablet kampanyaları...

A101, BİM, ŞOK en ucuz tablet ne kadar, kaç TL? Okulların açılması sonrasında A101, BİM ve ŞOK marketler öğrenciler ve aileler için ucuz tablet kampanyası başlattı. Her hafta bazı ürünlerde süper indirimlere giden A101, BİM ve ŞOK marketler grubu bu sefer de tablet kampanyaları ile gündeme gelmeye başladı.

Koronavirüs salgını sonrasında Mart ayından bu yana kapalı olan okullarda eğitim 12 Ekim Pazartesi günü resmen başladı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulan ücretsiz tabletlerin ardından A101, BİM ve ŞOK marketler de durumu elverişli olmayan ailelerin öğrenci çocukları için indirimli ucuz tablet kampanyası başlattı.

A101 UCUZ TABLET KAMPANYASI

Öğrenciler için A101 market zincirlerinden Lenovo TAB M7 tablet büyük bir ilgi gördü. A101’de 15 Ekim aktüel ürünler kataloğunda satışa çıkacak olan Lenovo TAB M7 Tabletin fiyatı ise 499 TL olarak belirlendi.

BİM UCUZ TABLET KAMPANYASI

Öğrenciler için BİM market zincirlerinden Hometech tabletin satış fiyatı ise 749 TL olarak açıklandı. Bu ürünü öğrencilerin BİM 16 Ekim aktüel ürünler kataloğunda bulabileceği ifade edildi.

ŞOK UCUZ TABLET KAMPANYASI

ŞOK 14 Ekim aktüel ürünler kataloğunda ise öğrenciler için satışa çıkan 649 TL değerindeki Alcatel tablet ön planda yer aldı.

 

A101, BİM, ŞOK en ucuz tablet ne kadar, kaç TL? Ucuz tablet kampanyaları! ile ilgili etiketler A101 BİM Kampanya İndirim şok Tablet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.