A101, BİM, ŞOK çalışma saatleri! 12 Kasım saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor?

12 Kasım A101, BİM, ŞOK marketler açık mı? Vatandaşlar tarafından sıklıkla alışveriş yapılan A101, BİM, ŞOK marketlerin açılış ve çalışma saatleri vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Peki, 12 Kasım Perşembe gününde A101, BİM, ŞOK marketler saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? İşte detaylar...

12 Kasım Perşembe gününde A101, BİM, ŞOK'tan alışveriş yapan vatandaşlar bu marketlerin saat kaçta açılıp, saat kaçta kapandığını sorgulamaya başladılar. Haftanın 7 günü de A101, BİM, ŞOK marketler hizmetlerine devam ederken açılış ve çalışma saatleri de merak edilmekte.

Kamu kurum ve kuruluşlarının resmi tatilde olması sebebiyle A101, BİM, ŞOK marketlere giden vatandaşlar hafta sonunda bu marketlerin açık olup olmadığını merak etmekte.

A101, BİM, ŞOK MARKETLER SAAT KAÇTA AÇILIYOR?

A101, BİM, ŞOK marketler zinciri haftanın 7 gününde vatandaşlara hizmetine aralıksız devam ederek sabah saat 09.00'da açılıyor ve akşam saat 21.00'da kapanıyor ve hizmetini sonlandırıyor. Haftada sadece Cuma günleri hariç öğle arası vermeyen A101, BİM, ŞOK marketler zinciri Cuma namazı nedeni ile 1 saat süresince kapalı kaldıktan sonra saat 14.00'da tekrardan açılıyor ve hizmetine devam ediyor.

A101, BİM, ŞOK marketler zinciri çalışma saatleri 09.00-21.00 olarak belirlenmiştir.

 

A101, BİM, ŞOK çalışma saatleri! 12 Kasım saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor? ile ilgili etiketler A101 BİM 29 Ekim tatil şok Mesai
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.