A. Serdar Saçan'a yumruk atan Onur Özbizerdik tutuklandı!

Gece kulübünde eski emniyet müdürü Adil Serdar Saçan'ı darp eden Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Onur Özbizerdik tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Özbizerdik tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliğinde geceyi geçiren Onur Özbizerdik, sabah saat 09.45 sıralarında Adliyeye götürülmek üzere binadan çıkarırıldı. Arkadan kelepçelenerek Gayrettepe’de bulunan Emniyet binasından dışarı çıkarılan Onur Özbizerdik, herhangi bir şey söylemeden kendisini adliyeye götürmek için bekleyen polis aracına bindi. Onur Özbizerdik, Çağlayan Adalet sarayına götürüldü.

İŞTE İFADESİ

İfadesinde Adil Serdar Saçan’a vurmadığını, mekanda çıkan kavgayı ayırmaya çalıştığını söylediği ileri süren Özbizerdik’in, "Daha sonra alkol almaya devam ettim. Yaklaşık 4-5 dakika sonra bir grup gelerek üzerime çullandılar. Bu kişilerin üzerinde polis kıyafeti ve telsizleri yoktu" dediği öğrenildi. Mekanın dışına çıkarıldığını ve burada kimseye saldırmadığını söyleyen Özbizerdik’in, kimseye silah çekmediğini ve 6 aydır da silah taşımadığını söylediği kaydedildi.

"Eşim kanser, çocuklarıma bakmam lazım.."

Eşinin kanser hastası olduğunu ve Amerika’da tedavi gördüğünü belirten Özbizerdik’in 2 çocuğuna bakmak için salıverilmeyi talep ettiği öğrenildi. Polise karşı oldukça saygılı olduğunu ve rahmetli dedesinin kendisine ’Bekçi bile görseniz önünüzü ilikleyin’ dediğini aktaran Özbizerdik’in olay günü alkollü olduğunu ancak böyle bir şey yaptığını hatırlamadığını söylediği öğrenildi.

"Eyüp Sultan'a gidip tövbe edeceğim"

Özbizerdik’in hakime, "Ben, Eyüp Sultan Camisine giderek içkiye tövbe edeceğim. Silaha zaten tövbe etmiştim" diyerek salıverilmesini talep ettiği kaydedildi.

Mahkemeye sevk edildi, tutuklandı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanarak Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirilen Özbizerdik'in, hakkında soruşturma yürüten İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca ifadesi alındı.

Soruşturma savcısı, şüpheli Özbizerdik'i, "kasten yaralama ve görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından tutuklanması istemiyle nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti. Mahkeme Özbizerdik'i tutuklama kararı aldı.

A. Serdar Saçan'a yumruk atan Onur Özbizerdik tutuklandı! ile ilgili etiketler Onur Özbizerdik Dündar Kılıç Adil Serdar Saçan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.