A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz mu olacak? TFF yönetimi bugün toplanıyor...

1995-96 sezonunda Beşiktaş forması giyen ve Siyah-Beyazlılar'ın unutulmaz golcüleri arasında yer alan Stefan Kuntz, A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü olarak Türkiye'ye dönebilir... 58 yaşındaki çalıştırıcı ile anlaşma tamam. TFF Yönetimi bugün toplanacak. Kuntz isminin en geç cuma günü açıklanması bekleniyor.

A Milli Takım'da Şenol Güneş'in görevden ayrılması sonrası yeni teknik direktörün kim olacağı merak ediliyor. Galatasaray cephesi geçtiğimiz günlerde Fatih Terim konusunda yaptığı net açıklamayla kapıları kapattı. Rıza Çalımbay "çağırırlarsa gelirim" dedi. Yerli adaylardan bir diğeri olan Okan Buruk'la ise el sıkışıldı ancak beklemeye geçildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndaki görevi değiştirilerek A Milli Futbol Takımı'ndan sorumlu yönetici yapılan Hamit Altıntop, bu üç isimle de ilgilenmiyor. Altıntop'un kafasındaki ismin Stefan Kuntz olduğu geçtiğimiz günlerde basına yansımıştı. Buna göre; Almanya U21 Milli Takımı'nı çalıştıran Kuntz ile büyük ölçüde anlaşıldı. Son kararı TFF Başkanı Nihat Özdemir verecek.

Bugün Alman futbolunun pek çok yıldızı, Almanlar'ı  2016-17 ve 2020-21'de iki kez Avrupa şampiyonluğuna taşıyan 58 yaşındaki teknik direktörün tedrisatından geçti. 2022 Katar Dünya Kupası yolunda 4 maçı kalan A Milli Takım'ın teklifine sıcak bakan Kuntz'un "4 maç için değil, uzun vadeli hedefler için gelirim" cevabı verdiği öğrenildi.

1995-96 sezonunda Beşiktaş forması giyen ve Siyah-Beyazlılar'ın unutulmaz golcüleri arasında yer alan Stefan Kuntz, EURO 96'da Almanya forması giymiş ve Avrupa şampiyonluğu yaşamıştı.

Teknik direktörlük kariyerine 1999'da başlayan 58 yaşındaki Kuntz, 1 Eylül 2016'dan bu yana Almanya U21 takımını çalıştırıyor. Sözleşmesi 31 Temmuz 2023'te sona erecek şampiyon hoca, U21 takımıyla 53 maça çıktı, 2.28 puan ortalamasına sahip.  

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz mu olacak? TFF yönetimi bugün toplanıyor...

ŞENOL GÜNEŞ EŞYALARINI TOPLADI

Şenol Güneş dün Riva'ya gelerek yardımcıları ve personelle vedalaştı. TFF'nin Levent'deki binasından ve Riva'daki tesislerden eşyalarını toplayan Güneş görev aldığı süre içinde kendisine destek olanlara teşekkür ederek ayrıldı.

Hamit Altıntop'un yaptığı görüşmelerin sonucunda bir karara varacak olan TFF Yönetimi bugün toplanacak. Toplantıda, yaptığı görüşmelerin detaylarını anlatması beklenen Hamit Altıntop'un raporları doğrultusunda Yönetim bir karar vermeye çalışacak. Yeni teknik adamın cuma günü açıklanması bekleniyor.

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz mu olacak? TFF yönetimi bugün toplanıyor... ile ilgili etiketler Hamit Altıntop Şenol Güneş A Milli Takım Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.