A Milli Takım'ın sponsoru Nike'dan milli duruş!

Terör örgütü FETÖ'yü desteklediğini sürekli söyleyen, FETÖ'cü basketbol oyuncusu Enes Kanter ABD basınına adeta ağladı.

Terör örgütü FETÖ’nün ABD’deki temsilcilerinden Enes Kanter, New York Post’a konuştu. 18.6 milyon dolarlık anlaşması bulunmasına rağmen Türkiye üzerinden prim yapmaya çalışan Kanter adeta ABD basınına ağladı.

New York Knicks takımında forma giyen Kanter, “Sahada kazandığım para haricinde hiç kazanmıyorum. Türk hükümetini eleştirdiğim için markalar benimle ayakkabı anlaşması yapmak istemiyor. Birçok ABD şirketi, Türkiye’deki işlerinden dolayı benimle anlaşma yapmıyorlar. Belki yeni bir menajer tutarım ve Çin ya da Filipinler’de olan bir ayakkabı markasıyla anlaşma yaparım” dedi.

FETÖ’cü Kanter, “Nike benimle anlaşma yapmak istemiyor. Ben bir basketbolcuyum ve yeni bir menajere ihtiyacım var” dedi. FETÖ elebaşı Gülen’i desteklediğini neredeyse her açıklamasında vurgulayan Kanter, Mark Bartelstein ile anlaşmaya yakın olduğunu da aktardı.

A Milli Takım'ın sponsoru Nike'dan milli duruş! ile ilgili etiketler FETÖ Enes Kanter nike
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.