A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı!

Milli Takım'ın İsveç ve Ukrayna maçları aday kadrosu açıklandı. Alanyaspor'un genç savunmacısı Merih Demiral ilk kez milli davet alırken Galatasaray ve Başakşehir'den iki, Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan ise birer futbolcu Milli Takım'a çağrıldı

Milli Takım'ın İsveç ve Ukrayna maçları aday kadrosu açıklandı! A Milli Takım, 17 Kasım Cumartesi günü 20:00'de Konya'da UEFA Uluslar Ligi'nde İsveç ile karşılaşacak. Ay-Yıldızlılar, 20 Kasım Salı günü 20:30'da ise Antalya'da Ukrayna ile özel karşılaşmada rakip olacak.

MİRCEA LUCESCU'NUN AÇIKLADIĞI ADYA KADRODA ŞU FUTBOLCULAR YER ALIYOR:

KALECİLER: Gökhan Akkan (Çaykur Rizespor), Serkan Kırıntılı (Atiker Konyaspor), Sinan Bolat (Royal Antwerp)

SAVUNMA: Mehmet Zeli Çelik (Lille), Mert Müldür (Rapid Wien), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Ertuğrul Ersoy (Bursaspor), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Aytemiz Alanyaspor), Serdar Aziz (Galatasaray), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Ömer Bayram (Galatasaray)

ORTA SAHA: Cengiz Ünder (Roma), Serdar Gürler (Huesca), Aytaç Kara (Bursaspor), İrfan Can Kahveci (Başakşehir), Mahmut Tekdemir (Başakşehir), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Tarkan Serbest (Kasımpaşa), Hakan Çalhanoğlu (Milan) Yunus Mallı (Wolfsburg)

FORVET: Cenk Tosun (Everton), Enes Ünal (Vallodolid)

A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı!

A Milli Takım'ın aday kadrosu açıklandı! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.