A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi... Hamit Altıntop Alman ekolünü getiriyor

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz oldu... TFF, Alman çalıştırıcıyla anlaşmaya varıldığını resmen açıkladı. Kuntz için yarın Riva'da imza töreni düzenlenecek. Ay-Yıldızlılar Şenol Güneş yönetiminde Konfederasyon Ligi'nde en alt lige düşmüş, EURO 2020'de ise 24 takım arasında 24. olmuştu.

A Milli Takım'ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz oldu... TFF, 58 yaşındaki Alman çalıştırıcıyla anlaşma sağlandığını açıkladı. Stefan Kuntz imza töreni yarın saat 15.00'te Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenecek.

1995-96 sezonunda Beşiktaş forması giyen ve Siyah-Beyazlılar'ın unutulmaz golcüleri arasına grien Stefan Kuntz, EURO 96'da Almanya forması giymiş ve Avrupa şampiyonluğu yaşamıştı.

Teknik direktörlük kariyerine 1999'da başlayan 58 yaşındaki Kuntz, 1 Eylül 2016'dan bu yana Almanya U21 takımını çalıştırıyor. Sözleşmesi 31 Temmuz 2023'te sona erecek şampiyon hoca, U21 takımıyla 53 maça çıktı, 2.28 puan ortalamasına sahip.  

ŞENOL GÜNEŞ KÜME DÜŞÜRDÜ

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Hollanda karşısında alınan 6-1'lik mağlubiyetin ardından Şenol Güneş ile yollar ayrılmıştı. Ay-Yıldızlılar Güneş yönetiminde Konfederasyon Ligi'nde en alt lige düşmüş, EURO 2020'de ise 24 takım arasında 24. olmuştu.

A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi... Hamit Altıntop Alman ekolünü getiriyor

A Milli Takım'da Stefan Kuntz dönemi... Hamit Altıntop Alman ekolünü getiriyor ile ilgili etiketler Hamit Altıntop Şenol Güneş Stefan Kuntz A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.