A Milli Takım'da Ozan Kabak şoku!

A Milli Takım'da Norveç sınavı öncesi ufak çaplı bir savunma krizi yaşanıyor. Stoperde Merih Demiral'ın ardından Ozan Kabak da oynayamayacak. Malaga'da Çağlar Söyüncü-Kaan Ayhan ikilisine görev verecek olan Şenol Güneş'in tek sıkıntısı bu değil...

Gruptaki ilk maçında Hollanda'yı 4-2 mağlup ederek elemelere iyi bir başlangıç yapan milli takımda, bu maç öncesinde eksikler bulunuyor. Hollanda karşılaşmasına ilk 11'de başlayan Ozan Kabak'ın rahatsızlığı dolayısıyla görev alması beklenmiyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Liverpool stoperinin hasta olduğunu açıkladı: "Ozan'ın (Kabak) bir sıkıntısı var, hastalandı gece... Bakacağız."

Ayrıca Merih Demiral ve Zeki Çelik de İstanbul'da bırakıldı. Merih Demiral ve Ozan Kabak'ın yokluğunda stoper bölgesinde Çağlar Söyüncü ile Kaan Ayhan forma giyecek.

Nazım Sangare'nin aday kadrodan günler önce çıkarılmasının ardından Zeki Çelik'in de İstanbul'da bırakılması ile birlikte sağ bekte ise Şenol Güneş'in Ozan Tufan'a şans vermesi bekleniyor.

A Milli Takım'ın Norveç karşısında sahaya şu muhtemel 11 ile çıkması bekleniyor;

"Uğurcan Çakır - Ozan Tufan, Kaan Ayhan, Çağlar Söyüncü, Umut Meraş - Okay Yokuşlu, Taylan Antalyalı - Kenan Karaman, Hakan Çalhanoğlu, Deniz Türüç - Burak Yılmaz."

Türkiye, Norveç ile bugüne kadar 2'si özel maçta olmak üzere toplamda 9 defa karşılaştı. Norveç'i 4 defa mağlup eden milli takım, 2 defa berabere kalırken 3 kez ise sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Milli takım, Norveç'e karşı 13 gol kaydederken, kalesinde 15 gol gördü.

A Milli Takım'da Ozan Kabak şoku! ile ilgili etiketler Şenol Güneş Ozan Kabak A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.