A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz istifamı ediyor? Faroe Adaları - Türkiye maçı sonrası konuştu...

UEFA Uluslar Ligi'nde Türkiye, Faroe Adaları deplasmanına konuk oldu. Milliler, mücadeleden 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı. Karşılaşma sonrası A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Faroe Adaları karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER:

"Karşımızda bizden daha çok isteyen ve mücadele eden bir takım vardı. Yumruk yemiştik dedik, bu sefer nakavt olduk. Gerçekten acıtıyor. Ayağa kalkacağız, pes etmeyeceğiz."

"Burada bahane üretmemek lazım. 10-11 tane kaliteli oyuncusunu kaybederse bu oyuncuların yerine bazı isimler koymak zor oluyor. Takvim belli keşke daha fazla bir araya gelsek, birlikte olabilsek."

"Şu an teknik direktör değişikliğinden söz etmek çok kolay. Gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Bu takımın şu anki realitesi bu. B Ligi'ne yükseldik bunu unutmayalım. Ben asla vazgeçmem! Bu durum beni daha fazla motive etti."

"Bir hoca değiştirerek, şu anki realitenin hemen değişmesini beklemek de pek gerçekçi değil."

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz istifamı ediyor? Faroe Adaları - Türkiye maçı sonrası konuştu... ile ilgili etiketler Türkiye A milli futbol takımı faroe adaları uefa uluslar ligi Grup maçı Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.