A Milli Takım'da pozitif vaka yok

Türkiye Futbol Federasyonu, tüm futbolcuların ve Ay-Yıldızlı kafilenin koronavirüs testlerinin negatif çıktığını açıkladı. TFF'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "A Milli Takımımız kafilesine bugün yapılan Covid-19 testlerinin tamamı negatif çıkmıştır" dendi

A Milli Takım'ın Hırvatistan'la oynadığı maçta forma giyen Domagoj Vida'nın maç sırasında koronavirüs taşıdığının ortaya çıkmasından sonra Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), tüm takıma gerekli koronavirüs protokolünü uygulamıştı. Neyse ki korkulan olmadı ve Ay-Yıldızlılar'da futbolcular, teknik heyet ve tüm personele yapılan testler negatif çıktı. 15 Kasım Pazar günü Kadıköy'de Rusya'yı ağırlayacak olan A Milliler, UEFA protokolleri gereği maçtan iki gün önce, yani cuma günü yeniden teste girecek.

A Milli Takım'da pozitif vaka yok

 

A Milli Takım'da pozitif vaka yok ile ilgili etiketler Hırvatistan Domagoj Vida A Milli Takım
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.