A Milli Kadın Voleybol Takımı Son 16 rakipleri... Filenin Sultanları 8'li final maçı ne zaman?

A Milli Kadın Voleybol Takımı CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nın lider bitirdi. Son 16 turuna kalan Filenin Sultanları'nın 8'li final maçlarında rakipleri kim oldu merak ediliyor. Kadın Voleybolcularımı; Romanya, Finlandiya, İsveç, Hollanda ve Ukrayna maçlarının hepsinden galip ayrıldı.

Filenin Sultanları Avrupa Şampiyonası'nda D grubundan lider ayrılarak 8'li final maçlarına katılacak. Son 16 turuna kalan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın SOn 16 rakipleri kimler oldu?

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI SON 16 TUR RAKİPLERİ...

24 takımın 4 grup halinde mücadele ettiği CEV Avrupa Şampiyonası'nda ilk 4 sırada yert alan 16 takım 8'li final maçlarında oynamaya hak kazandı. Filenin Sultanları 8'li final maçı ne zaman? Rakip kim oldu?

Filenin Sultanları'nın Ukrayna maçında korkutan anlar yaşandı

Grup maçları sonunda son 16'ya kalan takımlar 8'li finallere yükselmiş oluyor. Türkiye kendi grubunda oynadığı Romanya, Finlandiya, İsveç, Hollanda ve Ukrayna maçlarından gelip ayrıldı.

8'li finaller 28-30 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Filenin Sultanları ise 8'li finalde B Grubunun dördüncüsü ile oynayacak.

Son 16 turuna çıkan A Milliler çaprazlama usulü ile karşılaşacakları 8'li finallerde rakiplerine üstünlük kurmaları durumunda çeyrek finale adlarını yazdıracak. 8'li finaller ile çeyrek final maçları Bulgaristan ve Sırbistan'da oynanacak. Yarı final ile final müsabakalarına Sırbistan ev sahipliği yapacak.

Grup maçları, 26 Ağustos'ta son bulacak, 8'li finaller 28-30 Ağustos'ta oynanacak. Çeyrek final ile yarı final karşılaşmalarının 31 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Turnuvada şampiyonluk ve üçüncülük müsabakaları da 4 Eylül'de oynanacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Son 16 rakipleri... Filenin Sultanları 8'li final maçı ne zaman? ile ilgili etiketler voleybol filenin sultanları 8'li final avrupa şampiyonası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.