A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz: Nelerin üzerine çalışacağımızı biliyoruz

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, 4-0 kazanılan maçın ardından TRT'ye önemli değerlendirmelerde bulundu. Deneyimli teknik adam, "Yorucu bir sezondan sonra buraya geldi oyuncular, bazı şeylere dikkat ediyoruz. Skordan tabii ki çok memnunum ama genel olarak nelerin üzerine çalışacağımızı biliyoruz" dedi.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Faroe Adaları maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

İŞTE STEFAN KUNTZ'UN AÇIKLAMALARI:

"Hücumda otomatik pas atma, pas baskısı ve birbirlerine alışmalar zaman alacak ki 30. dakikadan sonra bu oldu. Skordan tabii ki çok memnunum ama genel olarak nelerin üzerine çalışacağımızı biliyoruz."

"EN FARKLI SKORLARDAN BİRİNİ ALDIK"

"Farklı rakiplere karşı farklı stiller uygulamak lazım. Zayıf veya defansif takımlara karşı farklı taktikler gibi. Zayıf rakiplere karşı stoperlerden oyun kurmak gerekir, bunu tam anlamıyla bugün yapamadık o açıdan memnun değilim. UEFA Uluslar Ligi'nde 26 maç oynandı sanıyorum, bir tek Gürcistan 4 farklı galibiyet aldı ve bir de şimdi biz aldık. Takımların belli sebeplerle belli zorluklar yaşadığı buradan da belli oluyor"

"HER DEĞİŞİKLİĞİN NEDENİ KÖTÜ PERFORMANS DEĞİL"

"4 maçlık bir periyodumuz var, değişiklikler sadece performansla olmuyor. Çünkü oyuncuların yorgunluklarını dengelememiz gerekiyor, bugün yaptığımız değişikliklerin bazıları da böyleydi. Ferdi de bugün ilk maçında iyi bir performans gösterdi, tebrik ediyorum"

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz: Nelerin üzerine çalışacağımızı biliyoruz ile ilgili etiketler A milli futbol takımı Stefan Kuntz
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.