A Milli Erkek Basketbol Takımı, Büyük Britanya ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, hazırlıklarına başladı. Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan (TBF) yapılan açıklamaya göre, Sinan Erdem Spor Salonu'nda başantrenör Ergin Ataman yönetimindeki antrenmanı, TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu ve yöneticiler de takip etti. Yaklaşık üç saat süren çalışmada, ING Basketbol Süper Ligi'nde sezonu bitiren oyuncular da yer aldı.

FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu’nda deplasmanda Büyük Britanya ile karşılaşacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, 3 Temmuz Pazar günü deplasmanda oynayacağı Büyük Britanya maçı öncesi İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda toplandı. Yaklaşık üç saat süren bir çalışma gerçekleştiren millilerin antrenmanında ING Basketbol Süper Ligi’nde sezonu bitiren oyuncular da yer aldı. Antrenmanı Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF yöneticileri de takip etti.

Ay-yıldızlılar, FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri’nde Büyük Britanya ve Yunanistan ile birlikte B Grubu’nda yer alıyor. FIBA, daha önce almış olduğu karar doğrultusunda Belarus’un gruptan ihraç edildiğini açıklamıştı.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Büyük Britanya ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Büyük Britanya ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı - Resim : 2

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Büyük Britanya ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı - Resim : 3

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Büyük Britanya ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı ile ilgili etiketler Ergin Ataman Hidayet Türkoğlu FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri B Grubu A Milli Erkek Basketbol Takımı büyük britanya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.