A Haber, Taliban ile röportaj yaparken kıyameti koparanlar Halk TV'ye ses çıkarmamıştı

Afganistan'da yönetimi ele geçiren Taliban'ın Sözcüsü Suhail Shaheen, A Haber canlı yayınına bağlanınca kıyamet koptu. Sosyal medyadaki tepkilere isyan eden A Haber Dış Haberler Koordinatörü Orhan Sali, Taliban temsilcisinin Halk TV'de de ekrana çıkmasını örnek göstererek, "Konu A Haber olunca mı dikkatinizi çekti?" dedi.

Afganistan'da yönetimi ele geçiren Taliban, Türk televizyonlarına ilk kez konuşmuş ve Taliban'ın Sözcüsü Suhail Shaheen, A Haber canlı yayınına bağlanarak, "Türkiye ile iyi ilişkiler kurmak istiyoruz" demişti.

A Haber, Taliban ile röportaj yaparken kıyameti koparanlar Halk TV'ye ses çıkarmamıştı

Taliban sözcüsü Shaheen, A Haber yayınına çıkınca sosyal medyada yer yerinden oynadı. Oysaki yaklaşık bir ay önce aynı kişi Halk TV'de de ekrana çıkmış ve Mehmet Bal'ın sorularını yanıtlamıştı.

A Haber, Taliban ile röportaj yaparken kıyameti koparanlar Halk TV'ye ses çıkarmamıştı - Resim : 2

Sosyal medyadaki tepkilere isyan eden A Haber Dış Haberler Koordinatörü Orhan Sali, Halk TV başta olmak üzere Taliban temsilcisini yayına alan televizyonların ekran görüntülerini sıraladı ve "Konu A Haber olunca mı dikkatinizi çekti? Ya da CNN, ya da RT, belki Al Jazeera, yoksa BBC' mi?" dedi.

A Haber, Taliban ile röportaj yaparken kıyameti koparanlar Halk TV'ye ses çıkarmamıştı - Resim : 3

A Haber, Taliban ile röportaj yaparken kıyameti koparanlar Halk TV'ye ses çıkarmamıştı - Resim : 4

A Haber, Taliban ile röportaj yaparken kıyameti koparanlar Halk TV'ye ses çıkarmamıştı - Resim : 5

 

A Haber, Taliban ile röportaj yaparken kıyameti koparanlar Halk TV'ye ses çıkarmamıştı ile ilgili etiketler Halk TV A Haber Taliban Orhan Sali
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.