A Haber sunucusu Erkan Tan zıplama videosu! Erkan Tan kimdir?

A Haber sunucusu Erkan Tan zıplama videosu! Erkan Tan'ın zıplayarak sunduğu haber gündemde konuşuluyor. Erkan Tan'ın haberi sunarken "Mansur Yavaş Ankara'yı zıplattı, ama mecazen değil hahikaten "ifadesini kullandı. İşte A Haber sunucusu Erkan Tan zıplama videosu!

A Haber sunucusu Erkan Tan zıplama videosu! Sosyal medyada A Haber sunucusu Erkan Tan zıpladığı anlar konuşuluyor. A Haber sunucusu Erkan Tan'ın, Ankara'da yağan kar ile ilgili haberi sunarken zıpladı. İşte o anlar...

Erkan Tan'ın haberi sunarken "Mansur Yavaş Ankara'yı zıplattı, ama mecazen değil hakikaten " sözleri ile haberi zıplayarak sunması sosyal medyanın gündeminde.

A Haber sunucusu Erkan Tan zıplama videosu! Erkan Tan kimdir?

ERKAN TAN KİMDİR?

Erkan Tan (d. 6 Ağustos 1967, Ankara), Türk gazeteci ve sunucu.

1999 yılına kadar TRT kanallarında değişik programlarda görev aldı. Uzun süre Mehpare Çelik ile birlikte hafta içi yayınlanan Gün Başlıyor programını sundu. 22 Şubat 1999'da TV8'de Erkan Tan ile Başkent'ten programını sunmaya başladı. Yine günümüze dek Ramazan ayı boyunca yayınlanan Erkan Tan ile Sultanahmet'ten programını sundu. Bir ara Erkan Tan Aranızda programını sundu. Haftada bir, geceleri yayınlanan Konuşabilir miyiz? adlı talk show programını sundu.

TELEVİZYON PROGRAMLARI

Gün Başlıyor
Erkan Tan ile Başkent'ten
Erkan Tan ile Sultanahmet'ten
Erkan Tan Aranızda
Erkan Tan Vaktinde Tam da Vaktin'de
Sabah Ajans

A Haber sunucusu Erkan Tan zıplama videosu! Erkan Tan kimdir? ile ilgili etiketler Ankara A Haber erkan tan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.