İzmir'de A haber aracına uçak çarptı izle!

İzmir'de ATV ve A Haber ekibinin içinde bulunduğu otomobile uçak çarptı. Çarpma anı kayıtta olan kamera tarafından görüntülendi. Vatandaşlar ise olayın ne olduğunu merak ediyor. Herkes tarafından kazanın görüntüleri araştırılıyor. İşte İzmir'de uçağın A haber ekibine çarptığı anlar! Detaylar haberimizde...

İzmir'de  A haber ekibini taşıyan araca uçağın çarptığı anlar! İzmir'de ATV ve A Haber ekibinin içinde bulunduğu otomobile uçak çarptı. Kazada neler olduğu herkes tarafından merak ediliyor.Vatandaşlar görüntüleri internette araştırıyor. İşte İzmir'de uçağın A haber ekibini taşıyan araca çarptığı anlar izle! Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

İzmir'de A haber aracına uçak çarptı izle!

İzmir'de görev yapan ATV ve A Haber ekibi Çeşme ilçesinde özel bir havayolu şirketine ait olan uçağın yerli turistlere kent turu yaptırmasını haberleştirdi. Ekip, ulaştırma görevlisi, muhabir ve kameramanla birlikte görevi tamamlayıp yola çıkarken çekimini yaptıkları uçak, alçak uçuş yaptığı sırada otomobile çarptı. 

Uçağın iniş takımının sağ tekerliği otomobilin üstüne çarptı ve ön cam kırıldı.

O an kayıtta olan kameraman Tayfun Er, yaşananları şöyle anlattı:

"Uçağın içinden de çekim yaptık, yolcularla da konuşup haberi tamamladık. Daha sonra pilot havada hareketler yaparak bize veda selamı verdi. İki kez üzerimize sorti yaptı ben de bu iddialı hareketleri yerden kameramla kaydettim. Daha sonra devam ettiğini görünce sosyal medya hesaplarımda paylaşma düşüncesiyle cep telefonumu çıkardım ve üçüncü sortiyi telefonumun kamerasıyla çekerken uçağın içinde bulunduğumuz otomobile doğru çok alçaktan geldiğini gördüm. Hemen aracı durdurdum, sağ kapıyı açıp yere eğilip çekime devam ettim. O sırada uçağın iniş takımının sağ tekeri otomobile çarptı ve patlayan ön camın parçaları yüzüme geldi. Ciddi bir yaralanma olmadı. 30 yıllık meslek hayatımda savaş bölgeleri başta olmak üzere pek çok riskle yerde bulundum. İlk kez otomobile uçak çarptığını gördüm. Pilottan şikayetçi olmadık, maddi zararı karşılayacak."

A HABER TARİHÇE

a Haber, Turkuvaz Medya Grubu tarafından kurulmuş haber kanalı. Kanalın genel yayın yönetmenliğini Habertürk TV'nin eski genel yayın yönetmeni Erdoğan Aktaş üstlenmiş, 2011'de yerine eski yardımcısı Cengiz Er geçmiştir. Hem HD hem de SD yayın yapmaktadır. Türkiye'nin ilk HD yayın yapan haber kanalıdır. TRT Türk'ten sonra 16:9 geniş ekran formatında yayın yapan ikinci haber kanalıdır.

24 Nisan 2011'de test yayınına, 25 Nisan 2011'de ise normal yayına başlamıştır. Haber yayınının yanı sıra, bazı futbol karşılaşmalarını da yayınlamaktadır. Copa America 2011'in yayın haklarına sahip olup, tüm maçları HD kalitesi ile naklen yayınlamıştır. 2011 İtalya Süper Kupa Finalini de HD kalitesiyle yayınlamıştır. Türkiye Kupası 2011-2012 sezonu maçlarının bazılarını da HD kalitesiyle canlı yayınlamıştır.


28 Kasım 2015 tarihinde, Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde yaptığı yayınlardan dolayı YSK ve RTÜK tarafından kanala 25 ayrı ceza verildi.

a Haber Radyo, Türkiye genelinde farklı Frekanslardan yayın yapan Turkuvaz Medya Grubu bünyesindeki ulusal haber radyosudur. İstanbul'da 90.2, Ankara'da 99.7, İzmir'de 104.3, Bursa'da 90.2 Frekanslarından yayın yapmaktadır.

2014 yılında Radyo Turkuvaz'ın kapanmasıyla yayına başlayan A Haber Radyo yayınlarının önemli bir kısmı A Haber Televizyonu ile paralel içeriktedir. Radyo, Turkuvaz Medya Grubu'na bağlıdır.

A HABER LOGOSU

a News, Turkuvaz Medya Grubu tarafından kurulmuş uluslararası haber kanalı. 3 Nisan 2017'de yayın hayatına başlayan ilk özel uluslararası İngilizce haber kanalı. Türkiye'nin TRT World'den sonra ikinci İngilizce uluslararası haber kanalı olarak yayın hayatına başladı.Türksat 3A uydusu 11999 V 11666 3/4 frekansından HD kalitesinde izlenebilmektedir.

PROGRAMLARI

Ana madde: a Haber tarafından yayınlanan programların listesi
Sunucular
Erkan Tan (Beyaz TV'den geldi)
Haktan Uysal
Şafak Tükle
Can Okanar
Hilal Özdemir
Duygu Leloğlu (atv'den geldi)
Zeynep Bayramoğlu
Banu El
Salih Nayman
Canan Barlas
Murat Gener
Orhan Sali
Barış Keskin
Mehmet Derindağ
Bekir Hazar
Ergün Diler
Hikmet Öztürk (Yeni Asır TV'den geldi)
Cansın Helvacı
Gökhan Kurt
Setenay Cankat
Nihan Günay (atv'ye geçti)
İrem Sansak

İzmir'de A haber aracına uçak çarptı izle! ile ilgili etiketler İzmir A Haber aracına uçak çarptı izle
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.