A. Demirspor - Trabzonspor maçında çok ilginç an! Futbol tarihinin en saçma gol iptali gerçekleşti

Süper Toto Süper Lig'in 6. haftasında Adana Demirspor'un Trabzonspor'u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmaya hakem Atilla Karaoğlan'ın verdiği bir karar damga vurdu.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Adana Demirspor'un Trabzonspor'u son dakika golüyle 3-2 mağlup ettiği maçta hakem Atilla Karaoğlan'ın verdiği bir karar çok konuşuldu.

ENTERASAN GOL İPTALİ MAÇIN 79. DAKİKASINDA GERÇEKLEŞTİ

Maçın 79. dakikasında 2-1'lik Adana Demirspor üstünlüğü varken Younes Belhanda, soldan kazanılan korneri kısa pasla kullandı. Takım arkadaşının topuk pası sonrası arkasından dolaşıp topu alan Belhanda içeri doğru sokulup ceza yayı solundan şutunu çekti ve topu ağlerra gönderdi.

A. Demirspor - Trabzonspor maçında çok ilginç an! Futbol tarihinin en saçma gol iptali gerçekleşti

ATİLLA KARAOĞLAN GOLÜ İPTAL ETTİ

Belhanda'nın ceza alanına dokulduğu anda hakem Atilla Karaoğlan düdüğünü çalarak endirekt serbest vuruş işareti yaptı. Karaoğlan, oyunu durdurma sebebini korneri kullanan Belhanda'nın takım arkadaşı topa dokunmadan yeniden topu alması olarak işaret etti.

A. Demirspor - Trabzonspor maçında çok ilginç an! Futbol tarihinin en saçma gol iptali gerçekleşti - Resim : 2

VINCENZO MONTELLA: TERTEMİZ BİR GOLDÜ

Adana Demirspor teknik direktörü Vincenzo Montella, maç sonrası bu pozisyonla ilgili konuştu.

"Belhanda'nın golü, hiçbir şekilde iptal edilmemesi gereken bir gol. Hakem topa dokunulmadığını düşünmüş olabilir ama VAR'ın devreye girmesi gerekiyor. Hakem hata yapabilir ama VAR bunu düzeltmeli. Tertemiz bir goldü."

A. Demirspor - Trabzonspor maçında çok ilginç an! Futbol tarihinin en saçma gol iptali gerçekleşti - Resim : 3

 ERMAN TOROĞLU'NDAN KARARA YÖNELİK DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

“Belhanda’nın golünün iptali olacak iş değil. İşin kötüsü ne biliyor musun? Görmediğini verdi. Demek ki Atilla Karaoğlan’ın kafada şeytan var. İçinde ne düşünüyordu merak ediyorum. İnanılır gibi değil. Bunlar nasıl hakemlik yapıyorlar?” dedi.

A. Demirspor - Trabzonspor maçında çok ilginç an! Futbol tarihinin en saçma gol iptali gerçekleşti - Resim : 4

A. Demirspor - Trabzonspor maçında çok ilginç an! Futbol tarihinin en saçma gol iptali gerçekleşti ile ilgili etiketler Adana Demirspor Trabzonspor Süper Lig 6.Hafta Maçı younes belhanda gol iptali
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.