96'şar yıl hapis cezasıyla aranan çift Bursa’da yakalandı

Bursa'da polisin düzenlediği operasyonda, 74 farklı dolandırıcılık olayına karıştıkları iddiasıyla haklarında 96 yıl 6'şar ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Hüseyin Parlar ve Tuba Parlar çifti, yakalanarak, gözaltına alındı. 127 bin 500 TL adli para cezası da bulunan çift, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya ve Sakarya’da, 74 ayrı dolandırıcılık suçundan kaydı bulunan ve haklarında 96 yıl 6'şar ay kesinleşmiş hapis cezası olan Hüseyin Parlar ve Tuba Parlar çiftinin yakalanması için çalışma başlattı.

Asayiş Şube’ye bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, Parlar çiftinin Bursa'nın Gemlik ilçesinde saklandığını tespit etti. Takibe alınan çift, düzenlenen operasyonla yakalandı. Parlar çifti, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 127 bin 500 TL adli para cezası da bulunan çift, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

96'şar yıl hapis cezasıyla aranan çift Bursa’da yakalandı ile ilgili etiketler Bursa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.