96. Gazi Koşusu'nu Secret Power kazandı

Tüm yarış severlerin merakla beklediği 96. Gazi Koşusu sona erdi. Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen yarışı Secret Power isimli at kazandı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına 1927 yılından bu yana düzenlenen Gazi Koşusu'nun 96'ncısı, İstanbul'da yapıldı.

"Türk at yarışçılığının derbisi" olarak ifade edilen koşuya bu yıl 19'u erkek, 3'ü dişi olmak üzere toplam 22 at katıldı.

Gazi Koşusu'nun kazananı Özcan Yıldırım'ın jokeyliğindeki Secret Power oldu.

96. Gazi Koşusu'nu Secret Power kazandı

İKRAMİYE 2 MİLYON 500 BİN TL

Türk at yarışçılığının önemli koşusunu kazanan safkan, sahibine hatırı sayılır bir miktarda ödül kazandırdı.

Gazi Koşusu'nda 2022 yılı birincilik ikramiyesi 2 milyon 500 bin lira olarak belirlenirken, ikinciye 1 milyon, üçüncüye 500 bin, dördüncüye 250 bin ve beşinciye de 125 bin lira ödenecek.

96. Gazi Koşusu'nu Secret Power kazandı - Resim : 2

İKİ YIL ARADAN SONRA SEYİRCİLİ GERÇEKLEŞTİ

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle son 2'si seyircisiz gerçekleştirilen Gazi Koşusu, bu sene kapılarını yarışseverlere açtı.

Her yıl Veliefendi Hipodromu'nda festival havasında gerçekleştirilen "Derbi", Kovid-19 salgını önlemleri kapsamında 2020 ve 2021'de seyircisiz düzenlenmişti.

Yarışseverler, 96. Gazi Koşusu'na büyük ilgi gösterdi.

96. Gazi Koşusu'nu Secret Power kazandı ile ilgili etiketler gazi koşusu veliefendi hipodromu yarış at yarışı secret power
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.