95 kiloluk çocuk üzerine atlayınca sakatlandı!

İngiltere'de yaşayan Graham Hyde seyahat şirketi Jet2holidays'in kampanyası ile gittiği Barcelona'da kaydıraktan havuza düşerken üzerine 95 kilogramlık bir çocuğun atlaması sonucu hastanelik oldu. Boynu kırılan Hyde 1800 sterlinlik masraf için Jey2holidays'i mahkemeye verdi...

İspanya Barcelona'da evlilik yıldönümlerini kutlamak ve tatil yapmak için aracı seyahat şirketi Jet2holidays ile anlaşan Graham Hyde ve ailesi için her şey muhteşem başlamıştı.

Alegria Pineda Splash Hotel'e yerleşen aile hemen havuza girmek istedi.

turist2

Baba Graham Hyde kaydırağa yöneldi ve eşi 39 yaşındaki Joanne bu eğlenceli anları kaydetmek için eline kamerasını aldı. 8 yaşındaki kızları Grace ise biraz sonra olacaklardan habersiz oldukça mutluydu.

Kaydıraktan havuza ulaştığı sırada havuza bombalama atlayan 95 kilogramlık bir çocuğun üzerine düşmesi sonucu boynu kırılan ve omuzla kafa arasındaki en büyük kaslarından biri zedelendiği için kafa hareket kabiliyetini kaybeden Hyde hastanede bir hafta geçirdi.

ŞİRKET AÇIKLAMA YAPTI

Olanlar için Jet2holidays'i kendisiyle ilgilenmedikleri için mahkemeye veren Hyde şimdi çıkacak sonucu bekliyor.

Jet2'nin sözcüsü ise "Müşterilerimizin sağlığı ve güvenliği bizim için son derece önemlidir ve konuyu araştırmaya devam ediyoruz. Yasal süreç devam ettiği için konu hakkında fazla bir açıklama şu an için yapamıyoruz." dedi.

turist3

95 kiloluk çocuk üzerine atlayınca sakatlandı! ile ilgili etiketler Barcelona Turist kaza kaydırak kırık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.