95. Gazi Koşusu 26 Haziran 2021 İstanbul at yarışları

95. Gazi Koşusu TJK TV canlı izle yayını için yarış severler büyük bir heyecanla beklemekte. 26 Haziran 2021 tarihinde İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda koşulacak olan Gazi Koşusu’nun heyecanı TJK TV ile yaşanacak. İşte, 95. Gazi Koşusu TAY TV canlı izle linki.

26 Haziran Cumartesi gününde İstanbul Veliefendi Hipodrumu’nda koşulacak olan 95. Gazi Koşusu için heyecanlı bekleyiş başladı. 22, 3 yaşlı İngiliz safkanın mücadele vereceği Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün onuruna 1927 senesinden bu yana aralıksız olarak düzenlenen Türk atçılığının derbisi olarak gösterilen Gazi Koşusu’nda birinciye yine büyük ikramiye verilecek.

Yılın bu en önemli randevusu olan 95. Gazi koşusunda birincilik ödülü 2.100.000 TL olarak belirlenirken ikinciye 840.000 TL, üçüncüye 420.000 TL, dördüncüye 210.000 TL, beşinciye de 105.000 TL yarış ikramiyesi verilecek. Koşuyu kazanan tayın sahibi birincilik ikramiyesine ek olarak kayıt tutarları, taksit ücretleri ve at sahibi primiyle birlikte toplam da 3.134.100 TL’lik bir ikramiyenin sahibi olacak. At sahibi aynı zamanda tayın yetiştiricisi ise bu tutara yetiştiricilik primi de dahil olacak ve ödül 3.737.850 TL’ye kadar ulaşacak.

95. Gazi koşusu, 26 Haziran 2021 Cumartesi akşamında saat 17.15’te Veliefendi Hipodrumu’nda gerçekleştirilecek.

95. Gazi Koşusu TJK TV ve Tay TV ile birlikte; Kanal DHabertürkFox TVNTVTV100Haber GlobalTRT SporbeIN SportsHaberUlusalKanalA SporSportstvLarc Channel, GS TV, Spor Smart ve Tivibu Spor kanallarından HD olarak canlı yayınlanacak. Lig RadyoRadyo Spor ve Radyo Gol de Gazi Koşusu'nu canlı olarak dinleyicilerine ulaştıracak. 

İnternet kullanıcıları ise TJK TV ve TAY TV YouTube kanalları üzerinden yayınları HD olarak takip edebilecek. Ayrıca TJK TV YouTube kanalını takip edenler aynı anda eyerleme mahalinden ikinci bir canlı yayını izleme şansı bulabilecek. 

95. Gazi Koşusu 26 Haziran 2021 İstanbul at yarışları ile ilgili etiketler tjk gazi koşusu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.