94. Oscar Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünün sahibi Will Smith oldu

Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, bu yıl 94. kez Oscar Ödüllerini dağıttı. Ödüller, Los Angeles’ta Dolby Theatre’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanan ise King Richard'daki rolüyle Will Smith'in oldu. Smith, ödülünü almak için sahneye çıktığında komedyen Chris Rock'a tokat attı.

Oscar Ödülleri 94. kez sahiplerini buldu. En iyi film ödülünü "CODA"nın kazandığı geceye damga vuran olay, ünlü aktör Will Smith'in sunucu Chris Rock'a sahnede canlı yayında attığı tokat oldu.

94. Oscar Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünün sahibi Will Smith oldu

'EN İYİ ERKEK OYUNCU' SEÇİLEN WİLL SMİTH'TEN SKANDAL HAREKET

Ödül törenine damga vuran olay, sunucu Chris Rock'ın Will Smith'in eşiyle ilgili yaptığı espri sonrasında yaşandı.

Saç dökülmesine neden olan rahatsızlığı bulunan Jada Pinkett-Smith'in saçsız başı hakkında, "Jada seni seviyorum, GI Joe 2 yakında, sabırsızlıkla görmeyi bekliyorum." şeklinde espri yapan Rock'ın yanına giden Smith, ünlü sunucuya canlı yayında tokat attı.

94. Oscar Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünün sahibi Will Smith oldu - Resim : 2

'EŞİMİN ADINI AĞZINA ALMA!'

Önce ne olduğunu anlayamayan Rock, kısa süre sonra konuşmasına devam ederken, sinirli bir şekilde yerine dönen Smith, "Eşimin adını ağzına alma bir daha." diyerek sunucuya bağırdı.

94. Oscar Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünün sahibi Will Smith oldu - Resim : 3


ÖDÜLÜNÜ ALIRKEN ÖZÜR DİLEDİ

Daha sonra "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanan ve ödül heykelini almak için sahneye çıkan Smith, hareketinden dolayı herkesten özür dilediğini belirtti.

Smith, kariyerinin ilk Oscar'ını kazanan sevincini dile getirdi ve şu sözlerle özür diledi: "Akademi'den özür dilemek istiyorum. Tüm aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Sanat hayatı taklit eder. Çılgın babaya benziyorum, tıpkı Richard Williams hakkında söyledikleri gibi. Ama aşk sana çılgınca şeyler yaptırır."

94. Oscar Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünün sahibi Will Smith oldu - Resim : 4

JADA SAÇKIRAN MAĞDURU

Jada Pinkett Smith, daha önce saçkıran (alopesi) sorunu nedeniyle saçlarının döküldüğünden söz etmişti. Pinkett Smith, ilk olarak 2018'de Facebook sohbet programı Red Table Talk'ta bu sorununu dile getirdi ve "Saç dökülmesiyle ilgili sorunlarım vardı ve ilk başladığında korkunçtu" dedi. 

Girls Trip yıldızı, duşta "bir avuç saç" döküldükten sonra saçkıran olduğundan şüphelendiğini belirterek, "Aman Tanrım, kel mi oluyorum? dedim. Hayatımda kelimenin tam anlamıyla korkudan titrediğim anlardan biriydi. Bu yüzden saçımı kestim ve kesmeye devam ediyorum" diye konuşmuştu. 

 

 

94. Oscar Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünün sahibi Will Smith oldu ile ilgili etiketler Tokat Chris Rock will smith En iyi erkek oyuncu ödülü Oscar 2022 oscar ödülleri 94. Oscar Ödülleri ödül töreni Jada Pinkett Smith
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.