93 kilo veren Pelin Öztekin isyan etti!

Mide küçültme ameliyatı sonrası 93 kilo zayıflayan oyuncu Pelin Öztekin, "Bana kiloluyken şans verilmiyordu" dedi. "Başrolün 50 kilo olup jönün çok yakışıklı olması gerekmiyor" diyen oyuncu, "100 kilo olan biri aşık olmaz mı, acı çekmez mi?" diyerek duruma isyan etti.

Usta sanatçı Rasim Öztekin'in kızı olan Pelin Öztekin, 2013 yılında 156 kiloya çıkmış, 2014'te mide küçültme ameliyatı olmuştu.

Altı ayda 53 kilo veren oyuncu, ardından 25 kilo daha vererek toplamda 93 kiloya veda ederek bambaşka biri oldu.

Sıkı diyet ve sporla eskisinden daha fit bir görüntüye sahip olan Öztekin, bu süreçte yaşadıklarını anlattı.

93 kilo veren Pelin Öztekin isyan etti!

Öztekin; "Ne kadar tatlı ve sempatik de olsanız kiloluyken drama işlerinde nedense rol pek verilmiyor. Çünkü orada fettan olmanız lazım, günümüzde kostüm çok önemli, ona uygun giyinmeniz lazım. Bence kilolu insanların da dizilerde başrol oynaması gerekiyor" dedi.

Öztekin, "100 kilo olan insanın aşkına mı inanmıyoruz ya da çektiği acı mı inandırıcı gelmiyor?. Başrolün 50 kilo olup jönün çok yakışıklı olması gerekmiyor" dedi.

93 kilo veren Pelin Öztekin isyan etti! - Resim : 2

33 yaşındaki oyuncu, "Etrafımızda herkes acı çekiyor, aşık oluyor, evleniyor, boşanıyor. Bu görsel kısıtlamanın hoş olmadığını düşünüyorum."

 

 

93 kilo veren Pelin Öztekin isyan etti! ile ilgili etiketler Pelin Öztekin Rasim Öztekin mide küçükltme
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.