90.Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

90.Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları heyecanla bekleniyor. Binlerce kişinin başvurduğu ve sınavlarına katıldığı ÖGG sınav sonuçlarının bugün açıklanacak mı detayları haberimizde.

Binlerce kişinin başvurduğu ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilmiş olan 90.Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları için geri sayım başladı. 90. Dönem Temel Eğitim ve 66. Yenileme Eğitimi Özel Güvenlik sınavı ardından adaylar heyecan ile sonuçları beklemektedir.

Daha önceden EGM tarafından paylaşılan tarihe göre ÖGG sonuçlarının 12 Mart Cuma tarihinde açıklanması planlanıyor.

90.Dönem Özel Güvenlik Sınav Soruları ve Cevapları İçin Tıklayınız.

90.Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

EGM’nin sınav takviminde yer alan bilgiye göre, 90.Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları için 12 Mart tarihinde erişim adaylara açılacaktır.Sınav sonuçları https://www.egm.gov.tr/ adresinde yayımlanacaktır. Adaylar T.C. kimlik numarası ile sonuçları sorgulayabileceklerdir.

90.Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

90.Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları EGM’de

EGM tarafından düzenlenmiş olan 90.Dönem ÖGG sınavı yine Emniyet Müdürlüğü'nün https://onlineislemler.egm.gov.tr/ isimli internet hesabından açıklanacaktır. Sonuç açıklandığı andan itibaren sorgulamak için adayların T.C. kimlik numaranı bilmesi ve güvenlik kodunu doğru girmeniz gerekmektedir.

90.Dönem Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ile ilgili etiketler 90.dönem özel güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak açıklandı mı?
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.