+90 Youtube Haber kanalı nedir? Kim kurdu?

Deutsche welle, BBC, France24 ve Voice Of America ortaklığında türkçe yayın yapan bir youtube kanalı olarak kurulan +90 Youtube haber kanalı 2019 yılında kuruldu.

Amerikan, İngiliz, Fransız ve Alman medya platformları tarafından ortaklaşa kurulan ve Türkçe içerik üreten +90, tarafsız habercilik mottosuyla yola çıkan bir medya platformudur.

90 - YouTube

+90 YOUTUBE HABER KANALI KİME AİT?

Youtube platformunda kurulan +90 Türkiye’deki en güncel konuları ve gelişmeleri takip etmek isteyenler için YouTube üzerinden yayın yapan yepyeni ve tarafsız bir haber kanalı. DW öncülüğünde kurulan +90’a, dünyanın önde gelen diğer kamu yayıncılarından BBC, F24 ve VOA içerik sağlamaktadır. Objektif ve özgür haber anlayışıyla +90 kullanıcılara Türkçe içerikler sunuyor.

Youtube üzerinden yayına başlayan +90 kanalı, DW önderliğinde kuruldu. Türkçe yayın yapacak olan ve Türkiye'deki haberleri aktaran kanalın 'asıl' kuruluş gayesi merak konusu oldu. Kanala ortak olan kurumlar ve ülkeleri şöyle:

Almanya : Deutche Welle
BBC : İngiltere
France24 : Fransa
VOA : Amerika Birleşik Devletleri

+90 youtube kanalı için tıklayınız

+90 Youtube Haber kanalı nedir? Kim kurdu? ile ilgili etiketler Haber 90+
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.