9 yıllık küslüğün nedeni belli oldu! Ahmet Mümtaz Taylan ile Cengiz Bozkurt neden küstü?

Exxen'de yeni bölümleriyle ekrana gelen fenomen dizi Leyla ile Mecnun dizisinde rol alan iki usta sanatçı hakkında bugün flaş bir iddia ortaya atıldı. Leyla ile Mecnun dizisinde Erdal Bakkal karakterini canlandıran Cengiz Bozkurt ile dizinin İskender Baba'sı Ahmet Mümtaz Taylan arasındaki 9 yıldır devam eden küslüğün nedeni ortaya çıktı.

Yaklaşık 10 yıllık bir aranın ardından ekrana dönen Leyla ile Mecnun dizisi Exxen dijital platformunda yayın hayatına başladı. Ancak dizideki sevilen iki karakter hakkında oldukça çarpıcı bir iddia var. Zaten dizinin izleyenlerinin gözünden kaçmayan bir detay da bu iddianın doğruluğunu kanıtladı.

ERDAL BAKKAL İLE İSKENDER NEDEN KÜSTÜ?

Cengiz Bozkurt'un canlandırdığı Erdal Bakkal karakteri ile İskender'i oynayan Ahmet Mümtaz Taylan arasında 9 yıldır devam eden küslük dizinin yeni sezonunda da devam ediyor.

Erdal Bakkal ile İskender yatak da basılıyor! (22.10.2012) - YouTube

İki usta sanatçının aynı dizide birlikte sahnelerinin olmaması izleyicinin gözünden kaçmadı. Gazeteci Birsen Altuntaş ise bu iddiayı bugün açıkladı.

Peki Ahmet Mümtaz Taylan ile Cengiz Bozkurt neden küs?

İddiaya göre Leyla ile Mecnun dizisinin TRT 1'de yayınlandığı dönemlerde set çalışanlarına kaba ve sert davranması Ahmet Mümtaz Taylan'ın, Cengiz Bozkurt'un dikkatini çekmiş ve sanatçı bu duruma isyan etmiş.

Leyla ile mecnun | Babalar, Ale

"Ben bu adamla aynı sette çalışmam"

Cengiz Bozkurt ise bu duruma tepki göstererek, "Ben bu adamla aynı sette çalışmam" demiş. Tartışma üzerinde küsen ve yıllardır barışmayan iki sanatçı dizinin yeni sezonunda da aynı küskünlüğü sürdürüyor.

Erdal Bakkal'ı canlandıran Cengiz Bozkurt, "Adam her gün eğlendiğimiz seti bize zehir etti. Ben bu adamla aynı sete çıkmam" diyerek Ahmet Mümtaz'lı sahnelerde çalışmayacağını duyurmuş.

Tüm bu yaşananlardan sonra yeni sezonu geçtiğimiz günlerde başlayan Leyla ile Mecnun dizisinde sadece bu sebepten ötürü Cengiz Bozkurt'un dönmediği iddia ediliyor.

9 yıllık küslüğün nedeni belli oldu! Ahmet Mümtaz Taylan ile Cengiz Bozkurt neden küstü? ile ilgili etiketler Cengiz Bozkurt erdal bakkal İskender leyla ile mecnun Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.