9 yıldır bodrumda kıyametin gelmesini bekleyen aile bulundu!

Hollanda'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı! Yerel medyada çıkan haberlere göre, Ruinerwold köyündeki çiftlikte bir adam ile 6 çocuğu kıyamet beklentisi ile 9 yıldır girdikleri bodrumda dünya ile iletişimi kesmiş halde bulundu.

Dış dünya ve diğer insanlarla temas kurmayan, kıyametin geleceği günü bekleyen 7 kişilik aile çiftliklerinde yetişen sebze ve sahip oldukları tek keçinin sütü ile hayatta kaldı. 

58 yaşındaki çiftlik sahibinin çocuklarının 16 ila 25 yaş aralığında olduğunun ifade edildiği haberde, çocukların dünyada kendilerinden başka insanların olup olmadığına dair hiçbir bilgileri olmadığı kaydedildi.

9 yıldır bodrumda kıyametin gelmesini bekleyen aile bulundu!

Olayın ortaya çıkmasını sağlayan ise çocuklardan en büyüğünün köydeki bir kafeterya sahibinden yardım istemesi oldu.

9 yıldır bodrumda kıyametin gelmesini bekleyen aile bulundu! - Resim : 2

Kafeterya sahibi çiftlikten çıkan eskimiş giysisi ve saçı sakalı birbirine karışmış 25 yaşındaki adamın yardım istemesi sonucu polisi bilgilendirdiğini anlattı.

 

Yapılan araştırma sonucu, evin oturma odasında bulunan bir dolabın arkasında bodruma geçen bir yol bulunduğu ve ailenin orada yaşadığı belirlendi.

Polisin aileyi tahliye ettiği ve çiftlikte araştırma başlattığı kaydedildi.

9 yıldır bodrumda kıyametin gelmesini bekleyen aile bulundu! ile ilgili etiketler Hollanda polis Dünya kıyamet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.