9 yaşındaki çocuk dolapta asılı halde bulundu

Zonguldak’ta alışverişten dönen anne, 9 yaşındaki oğlunu odasındaki elbise dolabında boynundan asılı halde buldu. Küçük çocuk yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgiye göre olay, Zonguldak‘ın Kilimli ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre; oğlunu evde bırakarak alışverişe giden anne alışverişi yapıp kısa sürede eve geri döndü. Eve geldiğinde yalnız olan oğlu Rüzgar E.’yi bulamayan anne, elbise dolabına bakınca şoka uğradı.

9 yaşındaki çocuk dolapta asılı halde bulundu

Oğlunu atkı ile elbise dolabında asılı halde bulan anne sinir krizleri geçirdi. Kilimli Semt Polikliniğine acil olarak kaldırılan çocuk burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

9 yaşındaki çocuk dolapta asılı halde bulundu - Resim : 2

Rüzgar E.'nin cenazesi otopsi için Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

9 yaşındaki çocuk dolapta asılı halde bulundu ile ilgili etiketler Zonguldak Çocuk asılı bulundu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.