9 Şubat Survivor kim elendi? Survivor bu akşam elenen kim oldu?

Heyecan dolu anları ve kıyasıya mücadelerin döndüğü parkurlarıyla izleyiciyi ekran başına kilitleyen Survivor eleme oyunlarıyla bu akşam yeni bölümü yayınlandı. Haftanın ilk eleme adayı Doğan ve Hanzade olmuştu. Bu akşam Survivor adasına veda eden isim ise açıklandı. Survivor adasına veda edecek yarışmacı için bir araya gelen ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacılarından bir isim adadan ayrılacak. Survivor adasından ayrılacak isim Baran oldu.

Survivor eleme oyunlarıyle bu akşam TV8'de yayınlandı. Elenen ismin belli olacağı konseyde heyecanlı anlar yaşandı. Doğan ve Hanzade'nin elem adayları olduğu yeni haftada 9 Şubat Salı akşamı elenen isim belli oldu.

Survivor hafta boyunca dokunulmazlık ve ödül oyunları ile geçti. Ünlüler ve Gönüllülerin rekabeti parkura yansıdı. Eleme günü ise haftanın eleme adayları potaya girerek adaya veda eden isimler arasında yer aldı.

SURVİVOR 9 ŞUBAT KİM ELENDİ?

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununda karşı karşıya gelen ünlüler takımı ile gönüllüler takımı kozlarını paylaştı. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı oyunun galibi gönüllüler takımı oldu. İlk eleme adayı ünlüler takımından Doğan oldu. Oynanan ikinci dokunulmazlık oyununu ise ünlüler takımı kazandı. İkinci eleme adayı gönüllüler takımından Hanzade oldu.

SURVİVOR'DA BU AKŞAM KİM ELENDİ?

Survivor adasına veda edecek yarışmacı için bir araya gelen ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacılarından bir isim adadan ayrılacak. Survivor adasından ayrılacak isim Baran oldu.

9 Şubat Survivor kim elendi? Survivor bu akşam elenen kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor 9 Şubat survivor kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.