Fenerbahçe: 9 saniyelik orta oyunu

Süper Lig'in 28. haftasında Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Fenerbahçe'nin 90+2'de verilen penaltısı iptal edilmişti. Sarı-Lacivertli kulüp, hakem hatalarını eleştiren sert bir bildiri yayınladı.

Kadıköy'deki kötü gidişata Antalyaspor maçında dur diyemeyen Fenerbahçe, hakem kararlarından şikayetçi... 0-1 geriye düştüğü maçta geri dönüşü tamamlayamayan Sarı-Lacivertli kulüp, VAR kararının kurbanı olmuştu.

Skor 1-1'ken Pelkas'ın ceza sahasında düşürülmesine hakem Ümit Öztürk önce penaltı çaldı. Ardından VAR uyarısıyla monitöre giden Öztürk, kararını değiştirdi. 2 puan daha kaybeden Erol Bulut'un takımı, yanı sıra Mesut Özil'i de sakatlığa kurban verdi.

"9 saniyelik orta oyunu" başlığıyla paylaşılan açıklamada, "Pelkas'ın pozisyonunun sadece 9 saniye incelenerek penaltının iptal edilmesi sadece Türk futbolu için değil dünya futbolundaki VAR sisteminin kullanımı açısından da tam anlamıyla skandaldır... Rakibimizin attığı gol öncesinde topun oyun alanı dışına çıkmış olduğu ve hakemler tarafından devam kararı verildiği de görüntülerde sabittir" ifadeleri yer aldı.

Fenerbahçe: 9 saniyelik orta oyunu

Fenerbahçe: 9 saniyelik orta oyunu - Resim : 2

Fenerbahçe: 9 saniyelik orta oyunu ile ilgili etiketler Fenerbahçe Ümit Öztürk Antalyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.