9 Ocak 2022 Pazar Burç Yorumları | Burcunuza göre Pazar günü sizi neler bekliyor?

Dışarıda Ocak ayının keskin soğuğu yaşanıyor. Pazar gününe renk katmak için tarifler deneniyor, yeni haftanın planları yapılıyor. Peki 9 Ocak 2022 Pazar burcunda seni neler bekliyor? Astrolojinin günlük hayatı etkilediğine inananlar için günlük burç yorumları hazırladık. 9 Ocak Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını neler bekliyor?

Ey Koç;

Pazar günü bile sorumluluklar peşini bırakmıyor. Ancak sana tavsiyem bu anlarda sakinliğini koruman. Çevrendeki insanlara, iş arkadaşlarına mümkün olduğunda tepki göstermemen gerekiyor. Çünkü daha sonra seni pişmanlıklar bekliyor olabilir.

 Ey Boğa;

Duygularını saklamakta seninin eline kimse su dökemez. Ancak her şeyi de içine atıp daha da bunalıma girmene gönlüm razı olmuyor. Bu nedenle sana tavsiyem birlikte olduğun insanlar daha açık olman ve sıkıntılarını paylaşman. Keyifli Pazarlar...

Ey İkizler;

Yatırım tavsiyeleri alacağın bir hafta öncesi sana önerim bu planlara balıklama atlamadan önce durum doğru ve kapsamlı bir araştırma yapman. Diğer yandan çevrendeki insanların fikirlerini göz ardı etmemen gerekiyor. Zira bu başka fırsat kapılarını açabilir.

Ey Yengeç;

Hafta sonunu geride bırakacağın bu Pazar gününde geride kalan gerginlik ve sorunların canını sıkmana artık izin vermemen gerekiyor. Evet bazı problemler mevcut. Ancak senin düşündüğün kadar komplike değil. Akrabalarından davet alabilirsin.

Ey Aslan;

Ailenle geçireceğin sakin bir Pazar gününe ihtiyacın var. Keyifli birPazar kahvaltısı iles orumluluklarını bir günlüğüne de olsa unutmanı tavsiye ederim.

Ey Başak,

Ekonomiki konularda hırslı davranıyorsun. Ancak biraz sakinleşmeye ihtiyacın var. Kazançlarını ve birikimlerini nasıl kullanacağın konusunda tavsiyeleri görmezden gelmed. Finansal kaygılarla geçirdiğin bir haftayı geride bıraktın. Keyfini çıkar.

Ey Terazi;

Bugüne kadar sezgilerin ve hislerinle aldığın hiçbir karardan pişman olmasan da artık bunun sonu gelmiş plabilir. İnsanların tavırları ve hareketlerine kafayı takmamayı öğrenmen gereken bir hafta yaşayabilrisin.

Ey Akrep;

Bu Pazar günü sahip olduğun arkadaşların ve dostlarının kıymetini bil. Özellikle karşı karşıya kalacağın sorunlarla birlikte bir kez daha onların yanında olmasına şükredebilirsin.

Ey Yay;

Meraklı yapın olması hiç girmemen gereken olaylara bodoslama dalmana neden oluyor. Bu özelliğini törpülediğin bir Pazar günü olsun.

9 ocak günlük burç yorumları | Medya Koridoru

Ey Oğlak;

Sosyal anlamda olsun Kariyer anlamında olsun artık kendini geri çekmeye son vermelisin. Sana tavsiyem yeni haftada çık ortaya ve artık gölgede kalmaya bir son ver.

Ey Kova;

Eğitim hayatı da dahil birçok konuda kararsız olman başını ağrıtıyor. Sakince düşünebileceğin bir ortama bu Pazar girmeyeceksin de ne zaman gireceksin.

Ey Balık;

Hedeflerine ulaşmak için plan yapacağın bir Pazar günü yaşayabilirsin. Artık bir adım atman gerekiyor. Bu yüzden Pazar günü de dahil tüm hafta negatif enerjili insanlardan uzak durmalısın.

 

 

 

 

9 Ocak 2022 Pazar Burç Yorumları | Burcunuza göre Pazar günü sizi neler bekliyor? ile ilgili etiketler burç 9 ocak burç yorumları 9 ocak hangi burç 9 ocak 2022 günlük burç yorumları burç yorumları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.