9 Nisan dolar ne kadar? Dolar alış satış fiyatı

9 Nisan dolar fiyatı ne kadar? Dolar alış satış Ekonomi yönetiminin birbiri ardıa başlattığı yardım paketleri piyasaları da rahatlatıyor. Küresel piyasalarda doların seyri ise hafta başından bu yana dalgalı bir seyir izliyor. Peki 9 Nisan dolar fiyatı ne kadar oldu? Dolar alış satış fiyatı piysalarda ne kadar? Detaylar haberimizde..

9 Nisan dolar fiyatı ne kadar? Küresel piyasalar, koronavirüs salgını nedeniyle dalgalı bir seyir izlerken dolar da bundan payını aldı. Ülkemizde açıklanan ekonomi paketleri ise hem borsada hem de serbest piyasada rahatlama sağladı. Dolar ne kadar, dolar alış satış fiyatı nedir? İşte yanıtı....

Dolar ne kadar, bugün (9 Nisan) dolar kuru kaç TL?


9 NİSAN BUGÜN DOLAR NE KADAR?


9 Nisan itibari ile dolar kuru 6,7793 TL’den işlem görüyor. Dolar kurundaki anlık hareketleri, dalgalanmaları, günlük değişimi, en yüksek ve en düşük değerleri Mynet Finans’ın ABD Doları sayfasından erişebilirsiniz.

 

9 Nisan dolar ne kadar? Dolar alış satış fiyatı ile ilgili etiketler Dolar dolar ne kadar 9 nisan dolar fiyatı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.