9 Mayıs Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı? Süper Loto Çekiliş Sonuçları Belli Oldu mu?

Süper Loto çekiliş sonuçları için geri sayım başladı. 9 Mayıs 2022 Süper Loto sonuçları belli oldu mu sorusu da araştırılmaya başlandı. Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana gelecek olan çekilişle birlikte ikramiyeler de talihlilere verilecek. Peki Süper Loto sonuçları açıklandı mı? Detaylar haberimizde...

9 Mayıs Süper Loto çekiliş sonuçları haberimizde. Milli Piyango ve Sisal Şans ortaklığında gerçekleştirilen çekiliş saat 21:30'da yapılacak. Milli Piyango TV'den canlı olarak ekrana gelecek olan ve noter huzurunda yapılan Süper Loto çekilişi sonrası kazandıran numaralar ve ikramiyeler belli olacak.

Kuponlarında kazandıran numaralara yer veren talihliler Süper Loto çekiliş sonuçlarını bekliyor. Sonuçlar açıklandıktan sonrası vatandaşları Süper Loto sonuçları ve sorgulama ekranına ulaşmak için millipiyangononline.com adresine yönlendiriliyor. Kazandıran numaralar; 7-10-32-53-63-75 Joker-37 SüperStar-50 oldu. Açıklanan sonuçlara göre 6 bilen çıkmadı ve 61 milyon TL devretti.

Biz de Süper Loto çekiliş sonuçları ve sonuç sorgulama ekranına haberimizde yer veriyor.

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

 

9 Mayıs Süper Loto Sonuçları Açıklandı mı? Süper Loto Çekiliş Sonuçları Belli Oldu mu? ile ilgili etiketler süper loto sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.