9 Kere Leyla filmi fragmanı izle!

Netflix platformunun iddialı yapımlarından 9 Kere Leyla filminin fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Demet Akbağ, Haluk Bilginer ve Elçin Sangu gibi isimlerin yer aldığı 9 Kere Leyla filminin ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu.

9 Kere Leyla filmi fragmanı izle linki araştırılmakta. Netflix platformunda yakın zamanda yayınlanacak olan 9 Kere Leyla filminin başrollerinde Demet Akbağ, Haluk Bilginer ve Elçin Sangu gibi isimler yer almakta.

9 KERE LEYLA FİLMİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

9 Kere Leyla filmi çekimleri korona virüs salgını öncesi tamamlanmış ve 20 Mart'ta sinemalarda yayınlanması daha önceden planlanmıştı. Ancak virüs sebebiyle bir türlü vizyona giremeyen film dijital yayın platformu Netflix ile her konuda anlaşma sağladı. 9 Kere Leyla filminin Netflix platformunda ne zaman, hangi tarihte yayınlanacağı ilerleyen zamanda net olarak ifade edilecek.

9 Kere Leyla filmi fragmanı izle! ile ilgili etiketler 9 kere leyla 9 Kere Leyla fragmanı 9 Kere Leyla filmi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.