9 Kasım Pazartesi Resmi Gazete! Resmi Gazete saat kaçta yayınlanır?

9 Kasım 2020 Pazartesi tarihli Resmi Gazete vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Daha öncesinde Merkez Bankası Başkanı Naci Ağbal’ın atandığı haberi Resmi Gazete’de yayınlanınca dikkatler yeniden oraya çevrildi. Resmi Gazete saat kaçta yayınlanır? İşte 9 Kasım Pazartesi tarihli Resmi Gazete…

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın sosyal medya hesabı üzerinden istifa haberini açıklamasından sonra dikkatler bir kez daha 9 Kasım tarihli Resmi Gazete’ye çevrildi. Daha öncesinde Merkez Bankası Başkanı Murat Uysal görevden alınarak yerine eski Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın atanması da Resmi Gazete’de yayınlanınca vatandaşlar 9 Kasım Pazartesi tarihli Resmi Gazete’yi beklemeye başladı.

Berat Albayrak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Yaklaşık beş yıldır sürdürdüğüm bakanlık görevime sağlık sorunlarım nedeniyle artık devam edememe kararı aldım'' ifadelerine yer vermişti.

9 KASIM TARİHLİ RESMİ GAZETE İÇİN TIKLAYINIZ

9 Kasım Pazartesi Resmi Gazete! Resmi Gazete saat kaçta yayınlanır? ile ilgili etiketler 9 Kasım Resmi Gazete Berat Albayrak
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.