9 Haziran Sayısal Loto çekiliş sonuçları! Sayısal Loto'da bu akşam ikramiye ne kadar?

9 Haziran Sayısal Loto çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Haftanın 3 günü düzenlenen Çılgın Sayısal Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da çekilecek. Rekora koşan ikramiye ile birlikte Sayısal Loto çekiliş canlı olarak izlenebilecek.

164 Milyon TL'lik ikramiyesi ile bu akşam saat 21:30'da çekilecek olan Sayısal Loto, bu akşam talihlilerinin yüzlerini güldürecek. Çılgın Sayısal Loto çekilişleri Milli Piyango'nun internet sitesinde de canlı olarak izlenebilecek. Pekik Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu mu?

9 HAZİRAN SAYISAL LOTO SONUÇLARI

Haftanın üç günü; Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi akşamları çekilişi gerçekleşen Çılgın Sayısal Loto'nun bu akşamki çekilişi saat 21.30'da www.millipiyangoonline.com adresinden canlı olarak yayınlanacak. Çekiliş sonuçları belli olduğunda haberimizde olacak.

24 Ekim Çılgın Sayısal Loto sonuçları belli oldu! İşte kazandıran  numaralar… - Son dakika haberleri

ÇILGIN SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Çılgın Sayısal Loto www.milipiyangonline.com, Milli Piyango uygulaması ve bayiler aracılığıyla oynanabilir.

ÇILGIN SAYISAL LOTO OYNAMAK İÇİN TIKLAYINIZ

9 Haziran Sayısal Loto çekiliş sonuçları! Sayısal Loto'da bu akşam ikramiye ne kadar? ile ilgili etiketler Sayısal Loto 9 haziran sayısal loto sonuçları sayısal loto çekiliş sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.