9 Ağustos Süper Loto çekilişi! Kazanan numaralar hangileri?

Milli Piyango İdaresince düzenlenen Süper Loto'nun bu haftaki çekilişi yapıldı. 9 Ağustos Süper Loto çekilişi! Kazanan numaralar hangileri? Çekiliş sonuçları ve detaylarını bu haberden öğrenebilirsiniz.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Süper Loto'nun 564'üncü hafta çekilişi gerçekleştirildi. 9 Ağustos Süper Loto çekilişi! Kazanan numaralar hangileri? Son çekilişin sonuçlarını ve ayrıntıları haberimizde öğrenebilirsiniz.

9 Ağustos Süper Loto çekilişi! Kazanan numaralar hangileri?

KAZANAN NUMARALAR HANGİLERİ?
Milli Piyango İdaresince düzenlenen Süper Loto'nun bu haftaki çekilişi yapıldı.

Milli Piyango İdaresinden yapılan açıklamaya göre, Süper Loto'nun 564'üncü hafta çekilişinde kazandıran numaralar 13, 21, 28, 47, 49, 54 olarak belirlendi.

Süper Loto'nun bu haftaki çekilişinde 6 bilen çıkmayınca 5 milyon 114 bin 54 lira 52 kuruş devretti.

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 5 bilen 36 kişi 15 bin 726 lira 65'er kuruş, 4 bilen 3 bin 175 kişi 191 lira 55'er kuruş, 3 bilen 67 bin 726 kişi 15 lira 50'şer kuruş ikramiye almaya hak kazandı. Çekilişte, toplam 2 milyon 224 bin 83 lira 65 kuruş ikramiye dağıtıldı.

Hasılattan, KDV olarak 1 milyon 607 bin 183 lira 39 kuruş, Şans Oyunları Vergisi olarak da 898 bin 620 lira 26 kuruş kamuya aktarıldı.

9 Ağustos Süper Loto çekilişi! Kazanan numaralar hangileri? - Resim : 2

SÜPER LOTO
Süper Loto, Milli Piyango İdaresi tarafından Perşembe günleri çekilişi yapılan bir şans oyunudur. Aynı kolonda 1'den 54'e kadar olan rakamların arasından altı rakam seçilerek oynanır. Süper Loto'dan ikramiye kazanabilmek için aynı kolon içerisinden en az üç rakamın çekiliş sonuçları ile uyuşması gerekir. Altı rakam çekiliş sonuçları ile uyuştuğu durumda büyük ikramiye kazanılır. Büyük ikramiye bilen olmadığı durumda bir sonraki haftaya devir eder. 25 Ekim 2007 tarihinden beri şans oyunu her haftanın Perşembe günü yapılmaktadır.

İkramiye dağılım oranları
Süper Loto'da ikramiyeler belirlenen oranlar dahilinde dağıtılmaktadır:
6 %45
5 %14
4 %15
3 %26

MİLLİ PİYANGO
Millî Piyango, Türkiye'de Millî Piyango İdaresi tarafından düzenlenen, bastırılmış numaralı biletlerin satılarak, adet ve tutarları önceden belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli günde çekilecek kura ile saptanması esasına dayanan şans oyunudur.

Türkiye'de piyango çekilişleri, her ayın 9, 19 ve 29'uncu günleri yapılır. Belirtilen tarihlerde veya bu tarihlerin dışında, çekiliş günleri ve planları farklı özel çekilişler düzenlenebilir, örneğin her yıl 31 Aralık gecesi yılbaşı özel çekilişi yapılır.

24 Şubat 2017 yılında yayımlanan kararname ile devlete ait bütün hisselerinin Türkiye Varlık Fonuna devredilmesi kararlaştırılmıştır.

9 Ağustos Süper Loto çekilişi! Kazanan numaralar hangileri? ile ilgili etiketler Süper Loto 9 ağustos süper loto çekilişi kazanan numaralar hangileri
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.