9 10 Ocak 2021 sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu yasak var mı?

9 10 Ocak 2021 sokağa çıkma yasağı var mı sorusu, uzun bir süredir evlerinde vakit geçiren milyonların en çok merak ettiği sorulardan oldu. Hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı için İçişleri Bakanlığı'nın son açıklaması ne?

9 10 Ocak 2021 hafta sonu çıkma yasağı var mı merak ediliyor. Koronavirüs salgını dolayısıyla uygulanan ve İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi ile tatbik edilen sokağa çıkma yasağı hakkında araştırmalar da devam ediyor. Vatandaşlar, yarın ve pazar günü hafta sonu sokağa çıkma yasağı olacak mı merak ediyor.

9 10 OCAK 2021 SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

Hafta sonuna birkaç gün kala sokağa çıkma yasağı soruları bir kez daha gündeme geldi. En son yılbaşını da kapsayan 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulanmıştı. İçişleri Bakanlığı'nın daha önce yayımladığı genelgede, hafta sonu yasaklarının yeni karar alınıncaya kadar devam edeceği bildirilmişti.

9-10 Ocak 2021 hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı, ne zaman bitecek?

Hafta sonu için İçişleri Bakanlığı’ndan ve Sağlık Bakanlığı’ndan hafta sonu yasağının kalkacağına dair açıklama yapılmadı. Bu hafta sonu da 8 Ocak Cuma günü sokağa çıkma yasağı saat 21.00'de başlayacak. Kısıtlama 11 Ocak Pazartesi sabahı 05.00’e kadar kesintisiz sürecek.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek?

Milyonlarca kişi genelge kapsamında uygulanmaya devam eden sokağa çıkma yasağının ne zaman kalkacağını merak ederken bu kapsamda gözler gelecek olan açıklamaya çevrildi. Kısıtlamalarla beraber vaka sayısındaki gözle görülür düşüş yaşanırken İçişleri Bakanlığı tarafından henüz kısıtlamaların kalktığına ilişkin yeni bir karar alınmadı.

9 10 Ocak 2021 sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu yasak var mı?

65 yaş üstü, 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı ne zaman, saatleri nedir?

Bilindiği üzere İçişleri Bakanlığı genelgesine göre yaşlıların hafta içi 3 saatlik zaman dilimi dışında dışarı çıkmaları yasaklandı. Bakanlığın yayınladığı genelgeye göre, 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 10.00 ila 13.00 saatleri, 20 yaş altı vatandaşlar, 13.00 ila 16.00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.

9 10 Ocak 2021 sokağa çıkma yasağı var mı? Bu hafta sonu yasak var mı? ile ilgili etiketler sağlık sokağa çıkma yasağı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.