86 yaşındaki kadına tarlada tecavüz etti

Dünya genelinde kadınların en çok cinsel saldırıya uğradığı ülke olan Hindistan'da mide bulandıran bir tecavüz olayı daha yaşandı. 30 yaşında olduğu belirtilen bir kişi, kandırarak bir tarlaya götürdüğü 86 yaşındaki kadına cinsel istismarda bulundu. Polis saldırganı gözaltına alırken, yaşlı kadını ziyaret eden Kadın Komisyonu Başkanı tecavüzcünün idamını istedi.

Kadınlara yönelik şiddet, taciz ve tecavüz olaylarının en çok yaşandığı ülke olan Hindistan'da yine mide bulandıran bir cinsel istismar olayı yaşandı. 

Delhi Kadın Komisyonu Başkanı Swati Maliwal'ın anlatımına göre iğrenç olay şöyle yaşandı: 

"Evinin önünde sütçünün gelmesini bekleyen yaşlı kadın, kendisine yaklaşarak sütçünün gelmeyeceğini söyleyen erkeğin bisikletle mandıraya götürme teklifini kabul etti. Erkeğin yakındaki bir tarlaya götürerek tecavüz ettiği yaşlı kadın, durmadan ağladı ve kendisini bırakması için yalvardı, 'Ben senin ninen gibiyim' dedi. Ama yakarışlarına kulaklarına tıkayan erkek, direnmeye ve kendisini korumaya çalışan yaşlı kadına acımasızca saldırdı. Kadını çığlıklarını duyarak kurtaran köylüler, zanlıyı polise teslim etti."

Olayın duyulmasının ardından bir açıklama yapan Hindistan polisi, saldırganın gözaltına alındığını duyurdu.

MALİWAL: İDAM EDİLMELİ

Başkent Delhi'de meydana gelen iğrenç olayla ilgili Delhi Kadın Komisyonu Başkanı Swati Maliwal, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

86 yaşındaki mağduru salı günü evinde ziyaret ettiğini ve iç parçalayıcı bir manzarayla karşılaştığını ifade eden, yüzü ve vücudu tamamen yara bereyle kaplı kadının vainal kanama ve ağır travma geçirdiğini söyleyen Kadın Komisyonu Başkanı Maliwal, şöyle konuştu:

"Elleri buruş buruştu. Anlattıklarını duyunca şok geçiriyorsunuz. Yüzünde ve vücudunun diğer yerlerinde morluklar var. Bana vajinal kanaması olduğunu söyledi. Büyük bir travma geçirmiş."

"İnsan değil" dediği zanlının idam edilmesi gerektiğini savunan Maliwal, "Delhi Yüksek Mahkemesi'nin Başkanı ve Delhi Vali Yardımcısı'na dava sürecinin hızlandırılması ve onun 6 ay içinde idam edilmesi için mektup gönderiyorum" diye konuştu.

86 yaşındaki kadına tarlada tecavüz etti ile ilgili etiketler Hindistan Tecavüz polis Gözaltı idam
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.