86 yaşındaki adam eşini öldürüp intihar etti

Konya'da yaşlı karı kocanın kavgası faciayla bitti. 86 yaşındaki koca, önce eşini vurarak öldürdü, ardından ise intihar etti. Silah sesleri üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaşlı çiftin cansız bedenleri ile karşılaştı. Çiftin cenazeleri morga kaldırıldı.

Olay, öğle saatlerinde merkez Meram ilçesi Yaylapınar Süleymaniye Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 87 yaşındaki Hüseyin Altuner evinin bahçesinde 66 yaşındaki karısı Fatma Altuner ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet getiren Hüseyin Altuner, tabancayla eşini başından vurarak öldürdü. yaşlı adam daha sonra ise silahı kendisine çevirerek intihar etti.

86 yaşındaki adam eşini öldürüp intihar etti

Olayın ihbar edilmesi üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde karı kocanın hayatını kaybettiği belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından yaşlı çiftin cansız bedenleri morga kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

86 yaşındaki adam eşini öldürüp intihar etti ile ilgili etiketler Konya cinayet karı koca
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.