828 metrede tek başına! Dünyanın tepesinde reklam çekti

İngiltere, Covid-19 tedbirleri kapsamında seyahat yasağı uyguladığı Dubai’yi kırmızı listeden çıkardı. Havayolu firması Emirates, bunun üzerine, reklam filmi için serbest paraşütçü Nicole Smith-Ludvik'i hostes üniforması ile yeryüzündeki en yüksek bina olan Burj Khalifa’nın tepesine çıkardı.

İngiltere, Covid-19 tedbirleri kapsamında seyahat yasağı uyguladığı Dubai’yi kırmızı listeden çıkardı. Havayolu firması Emirates, bu gelişmeyi çılgın bir reklamla kutladı.

Emirates Havayolları, reklam filmi için serbest paraşütçü Nicole Smith-Ludvik'i hostes üniforması ile yeryüzündeki en yüksek bina olan Burj Khalifa’nın tepesine çıkardı.

Reklamdaki görüntülerin sahte olduğu yönündeki eleştirilere videolu yanıt veren havayolu şirketi, Nicole Smith-Ludvik'in 828 metre yüksekliğindeki binaya nasıl çıktığını gösteren bir video daha yayımladı.

828 metrede tek başına! Dünyanın tepesinde reklam çekti ile ilgili etiketler Dubai Burj Khalifa Nicole Smith-Ludvik

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.