80 yaşındaki baba, 12 yaşında kaçırılan kızı için evlat nöbetinde!

Evlatlarını hain terör örgütünden kurtarmak için nöbet tutan ailelerin kararlı bekleyişi devam ederken aile sayısı 248'e yükseldi. 80 yaşındaki Abdurrahman Bozanlı, Hazro ilçesinde 8 yıl önce 12 yaşındayken kaçırılan kızı Helin için nöbete katıldı. Bozanlı kızı Helin'e "Nerede olursa olsun, gelsin devletimize sığınsın" sözleriyle seslendi.

Diyarbakır'da oğlu Mehmet Akar'ın terör örgütü PKK tarafından kaçırıldığını söyleyerek HDP İl binası önünde oturma eylemi başlatan Hacire Akar'ın evladına kavuşması, diğer aileler için de umut oldu.

ÇOCUKLARINA KAVUŞAN AİLE SAYISI 33 OLDU

Hacire Akar'ın da çağrısıyla çocuklarını bulmak isteyen aileler, 3 Eylül 2019'da HDP binası önünde evlat nöbeti başlattı. 829 gündür sürdürülen evlat nöbetinde Hacire Akar ile birlikte çocuklarına kavuşan aile sayısı 33 oldu.

80 yaşındaki baba, 12 yaşında kaçırılan kızı için evlat nöbetinde!

"HELİN, NEREDE OLURSA OLSUN, GELSİN DEVLETİMİZE SIĞINSIN"

HDP il binası oturma eylemi yapan aile sayısı, Hazro ilçesinde 8 yıl önce 12 yaşındayken kaçırılan Helin için gelen babası Abdurrahman Bozanlı ve eniştesi Agit Demir'in katılımıyla 248'e yükseldi. Abdurrahman Bozanlı rahatsızlığı nedeniyle konuşamazken, Helin'in eniştesi Agit Demir, baldızının HDP tarafından kaçırılıp dağa götürüldüğünü belirterek, "8 seneden beri kayıptır. Gelip devlete teslim olsun. Hiç haber alamadık. Ne duyduk ne gördük. Birçok yeri aradık bulamadık. Burada oturmaya devam edeceğim. Sonuna kadar. Helin, nerede olursa olsun, gelsin devletimize sığınsın" dedi.

80 yaşındaki baba, 12 yaşında kaçırılan kızı için evlat nöbetinde! ile ilgili etiketler Diyarbakır evlat nöbeti PKK terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.