80 yaşında eşi olan Meltem Miraloğlu'ndan 'hamilelik' açıklaması

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, oyuncu Meltem Miraloğlu'nun kendisinden 48 yaş büyük 80 yaşındaki Amerikalı eşi Patrick Grady ile bebek beklediklerini duyurmuştu. Meltem Miraloğlu hakkında çıkan hamilelik iddialarını yalanladı.

'Hayat Devam Ediyor' adlı dizide canlandırdığı çocuk gelin rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Meltem Miraloğlu, 2019 yılının Eylül ayında kendisinden 48 yaş büyük Amerikalı Patrick Grady ile evlenerek herkesi şaşırtmıştı. İkilinin arasındaki yaş farkı gündem olmuştu. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Meltem Miraloğlu'nun hamile olduğunu duyurdu.

80 yaşında eşi olan Meltem Miraloğlu'ndan 'hamilelik' açıklaması

Türkiye'de oyunculuk teklifi alamayınca hayatına Amerika'da devam etme kararı alan Miraloğlu için Akay, “Meltem Miraloğlu, 2019 yılının Eylül ayında kendisinden 48 yaş büyük 80 yaşındaki Amerikalı zengin bir adamla evlenmişti. Aynı yıl eşi ile tüp bebek tedavisine başlayan çiftin, ilk tüp bebek tedavisinde hamilelik oluşmamıştı. Çiftin ikinci, üçüncü ve dördüncü denemelerinde ise sürekli düşükle sonuçlandı. Şimdilerde 36 yaşında olan Miraloğlu, 84 yaşındaki eşi ile beşinci kez tüp bebek tedavisi gördü ve Meltem’e 2 Ocak tarihinde embriyo transferi yapıldı. 15 Ocak tarihinde ise hamile olduğunu öğrenen Meltem Miraloğlu ve eşi Patric, bunu kutlamak için 1 haftalığına Miami tatiline çıktı. İnşallah bu sefer başarılı bir sonuç alırlar.” ifadelerini kullandı.

MİRALOĞLU'NDAN İDDİALARA JET YANIT


Hamilelik iddialarına ise Meltem Miraloğlu'ndan yanıt gecikmedi. Eşiyle beşinci kez tüp bebek tedavisi gördüğü iddialarını yalanlayan ve hamile olmadığını belirten Meltem Miraloğlu, Instagram sayfasından konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: ''Hamile değilim, hiç çocuğum yok... Yazıp çizdikleri bu oyunları kale almadığınız için teşekkür ediyorum''

MELTEM MİRALOĞLU

 

80 yaşında eşi olan Meltem Miraloğlu'ndan 'hamilelik' açıklaması ile ilgili etiketler Meltem Miraloğlu Onur Akay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.