8 yıllık evliliğini kısa süre önce bitiren Fırat Tanış'ın yalnızlığı kısa sürdü

Geçtiğimiz Cuma günü sezon finali yapan Aziz disinde Mösyö Pierre karakterini canlandıran 46 yaşındaki oyuncu Fırat Tanış geçtiğimiz aylarda 8 yıldır evli olduğu Kübra Tanış ile sessiz sedasız boşanmıştı. Fırat Tanış kızı Zeyno'nun annesi Kübra Tanış'tan boşandıktan kısa bir süre sonra yeni aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, piyanist ve besteci İklim Tamkan ile Nişantaşı'nda el ele yakalandı.

Geçtiğimiz Şubat ayında, 2014 yılında nikah masasına oturduğu 8 yıllık eşi Kübra Tanış'tan sessiz sedasız boşanan Fırat Tanış'ın yalnızlığı kısa sürdü. Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Aziz dizisinde Mösyö Pierre karakterine hayat veren Fırat Tanış, dün sevgilisi piyanist ve besteci İklim Tamkan ile Nişantaşı'nda objektiflere yakalandı.

8 yıllık evliliğini kısa süre önce bitiren Fırat Tanış'ın yalnızlığı kısa sürdü


Neşeli halleriyle dikkat çeken sevgililer görüntülenince suratları asıldı. Basın mensuplarının tüm sorularını cevapsız bırakan sevgililer "Konuşmayacağız" demekle yetindi.

8 yıllık evliliğini kısa süre önce bitiren Fırat Tanış'ın yalnızlığı kısa sürdü - Resim : 2


Fırat Tanış ile İklim Tamkan ilk kez 2020 yılında birlikte görüntülenmişlerdi. Fırat Tanış, 2020 yılında Behçet Necatigil şiiri 'Solgun Bir Gül Dokununca'yı seslendirmişti. Piyanoda ise İklim Tamkan yer almıştı. Müzikal anlamda işbirliği yapan Tanış ile Tamkan'ın arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edilmişti.

8 yıllık evliliğini kısa süre önce bitiren Fırat Tanış'ın yalnızlığı kısa sürdü - Resim : 3

 

 

 

8 yıllık evliliğini kısa süre önce bitiren Fırat Tanış'ın yalnızlığı kısa sürdü ile ilgili etiketler İklim Tamkan fırat tanış Kübra Tanış
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.