8 yıldır komada olan Kenan Işık'ın son durumu hakkında ailesinden açıklama

2014 yılında beyin kanaması geçiren ve 8 yıldır komada olan Kenan Işık'ın son sağlık durumu hakkında ailesi ve arkadaşlarından yeni bir açıklama geldi.

74 yaşındaki oyuncu, sunucu, eski gazeteci Kenan Işık, 2014 yılında spor salonunda fenalaşarak dengesini kaybetmiş ve başını çarpmıştı. Tam dört saat süren bir ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlatan Kenan Işık, komaya girmişti. 8 yıldır komada olan ve sağlık durumu merak edilen Işık'tan yeni haber geldi.

Kim Milyoner Olmak İster isimli bilgi yarışmasının sunucusu olarak hafızalara kazınan Kenan Işık, 2014 yılında spor sonrasında girdiği saunada fenalaşmış ve dengesini kaybederek ayağının kayması sonucu başını sert zemine çarpmıştı. Olay sonrası beyin kanaması geçiren ve 4 saat süren bir ameliyata alınan Kenan Işık, hayati tehlikeyi atlatmış fakat komaya girmişti.

 kenan ışık son durumu

DURUMU STABİL

Yıllardır komada olan Kenan Işık'ın son sağlık durumu sevenleri tarafından merak ediliyordu. Bilinci kapalı olarak yaşayan Kenan Işık'ın son hali ile ilgili olarak ailesi ve arkadaşlarından yeni bir açıklama geldi. Sanatçının fiziksel durumunda herhangi bir değişiklik olmadığı belirtildi.


Sanatçının son durumunu geçtiğimiz Şubat ayında arkadaşı Ozan Zeybek paylaşmıştı. Zeybek, usta sanatçıya çok iyi bakıldığını ve vücudunda herhangi bir yaralanmanın olmadığını ve kilo kaybı yaşamadığını söyleyerek şu ifadeleri kullanmıştı: "Nisan'da 8 yıl olacak. Ama bakımı çok iyi. Kenan Işık'ı nasıl biliyorsanız öyle. Her gün sakal tıraşı yapılıyor, besin takviyesi alıyor. Yatan hastalarda genellikle yaralar çıkar, zayıflama olur. Ama Kenan Işık bıraktığımız gibi. Çok iyi bakılıyor. Böyle hafızalarda kaldığı gibi. Ailesi tarafından çok iyi bakılıyor."

 

8 yıldır komada olan Kenan Işık'ın son durumu hakkında ailesinden açıklama ile ilgili etiketler Kenan Işık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.